Jennifer Aniston îşi îndeamnă fanii să nu voteze cu Kanye West nici măcar în glumă: Fiţi responsabili, vă rog!

Jennifer Aniston îşi îndeamnă fanii să nu voteze cu Kanye West nici măcar în glumă: Fiţi responsabili, vă rog!

Jennifer Aniston şi-a îndemnat fanii să meargă la vot şi le-a cerut să se folosească de acest drept în mod serios. Actriţa americană a distribuit o fotografie pe Instagram în care apare votând prin corespondenţă.

"Nu este nostim să votezi pentru Kanye. Nu ştiu cum să o spun altfel. Fiţi responsabili, vă rog", a indicat ea, făcând referire la rapperul Kanye West. 

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Artistul şi soţul lui Kim Karsdashian s-a declarat candidat la alegerile prezidenţiale în Statele Unite în iulie şi în prezent este în cursa pentru Casa Albă. De altfel, săptămâna trecută el a dezvăluit un spot de campanie în care laudă virtuţile credinţei. Prezentându-şi programul, rapperul a afişat idei conservatoare, în special în privinţa avortului. 

În mesaj, Jennifer Aniston încurajează americanii să se întrebe "cine va fi cel mai afectat de această alegere dacă rămânem pe acelaşi drum pe care suntem acum". 

"Fiicele voastre, comunitatea LGBTQ+, fraţii şi surorile noastre de culoare, persoanele în vârstă care au probleme de sănătate şi viitorii voştri copii şi nepoţi (care vor avea drept sarcină să salveze o planetă pe care liderii noştri refuză să o creadă rănită)", asigură actriţa. 

"Nu este vorba despre un singur candidat sau de o singură problemă, ci de viitorul ţării noastre şi al lumii. Votaţi pentru drepturi umane egale, pentru dragoste şi decenţă", a adăugat starul, care a votat pentru Joe Biden şi Kamala Harris.

Citește opiniile zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!