E Ziua de Curăţenie Naţională. Se aşteaptă voluntari

E Ziua de Curăţenie Naţională. Se aşteaptă voluntari

Let’s Do It Romania organizează, sâmbătă, Ziua de Curăţenie Naţională. În sute de localităţi din întreaga ţară se fac acţiuni de colectare a deşeurilor de toate tipurile.

Let’s Do It România a anunţat că voluntari din toate judeţele ţării sunt aşteptaţi, sâmbătă, să strângă deşeurile din natură şi să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune.

”Este o bucurie să ne reîntâlnim cu voluntarii cu ocazia Zilei de Curăţenie Naţională. Ne dorim cu toţii să trăim într-o ţară mai curată, cu ape, munţi, plaje şi câmpii fără deşeuri şi le mulţumim tuturor celor care cred în noi şi în misiunea noastră”, a declarat Anamaria Hâncu, co-fondator Let’s Do It, Romania. 

ADVERTISING

”Let’s Do It Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi.

“Let’s Do It Romania!” face parte din iniţiaţiva globală “Let’s Do It World!”, alături de alte 190 de ţări din întreaga lume, una dintre cele mai mari mişcări de voluntariat din lume.

Din 2009 până în prezent, peste două milioane de voluntari din România au participat la acţiunile şi proiectele asociaţiei, fiind colectate 22.700 tone de deşeuri. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇