După o lună de amânări, CNA a amendat România TV în cazul Clotilde Armand şi „furtul de voturi”

După o lună de amânări, CNA a amendat România TV în cazul Clotilde Armand şi  „furtul de voturi”

CNA a amendat România TV cu 60.000 de lei, după o lună de discuții și amânări, pentru derapajele în speţa Clotilde Armand, presupusele voturi furate şi gunoaiele din Sectorul 1.

Postul de televiziune a abordat, pe larg, săptămâni la rând, subiectele „furtul de voturi” şi ”gunoaiele de la Sectorul 1”, potrivit Pagina de Media.

Ciolacu cere demisia şi anchetarea lui Clotilde Armand, după apariţia unor imagini din camera cu voturile de la locale. Primarul denunţă un nou fake-news grosolan

S-au făcut acuzaţii nedovedite şi au existat burtiere tendenţioase cu privire la primarul Clotilde Armand.

ADVERTISING

Cu toate că emisiunile de la România TV au fost difuzate în lunile iunie şi iulie, ele au ajuns să fie discutate de CNA abia acum o lună pentru prima dată.

Toti membrii CNA s-au pus de acord că postul de televiziune a derapat de la legislaţia audiovizuală, dar nu s-au pus de acord cât de mare să fie amenda şi cum să o aplice: la "pachet" sau derapaj cu derapaj.

Marți, însă, s-a reluat votul şi s-a ales varianta unei amenzi „la pachet”.

Mircea Toma (care propusese 80.000 de lei) şi Valentin Jucan (care a ajuns la o propunere de 50.000) s-au pus de acord, iar sancţiunea finală a ajuns la 60.000 de lei.

ADVERTISING

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇