Ciolacu cere demisia şi anchetarea lui Clotilde Armand, după apariţia unor imagini din camera cu voturile de la locale. Primarul denunţă un nou fake-news grosolan

Ciolacu cere demisia şi anchetarea lui Clotilde Armand, după apariţia unor imagini din camera cu voturile de la locale. Primarul denunţă un nou fake-news grosolan

Vineri seară au apărut în presă imagini în care pare că Clotilde Armand s-ar afla în camera cu voturile, în seara alegerilor locale. Imediat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a grăbit să îi ceară demisia, însă edilul acuză un fake-news grosolan şi spune că nu este persoana din filmare.

România TV şi Antena3 au prezentat, vineri seară, imagini potrivit cărora primarul din Sectorul 1 ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor locale.

Ciolacu: Vom strânge semnături şi o vom demite pe Armand!

”Demisia Armand! Şi apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înţelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preţ desfiinţarea SIIJ!!! Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?! Asta nu mai e o problemă a Sectorului 1, ci a democraţiei romaneşti”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

Acesta consideră că autorităţile trebuie să intervină.

”Încă mai cred în puterea instituţiilor statului. Acum cetăţenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităţilor sa intervină şi să deschidă de urgenţă o anchetă penală”, adaugă Ciolacu.

Dacă nu se vor lua măsuri, PSD va folosi toate mijloacele politice pe care le are la dispoziţie.

”Dreptatea trebuie facută! Le vom spune oamenilor că statul român e slab în faţa abuzurilor şi e nevoie de noi, cetăţeni. Vom strânge semnături şi o vom demite pe Armand! Iar toţi politicienii, indiferent de partid, trebuie să ia atitudine!!! Să semnăm toate partidele un protocol şi să strângem împreună semnăturile”, a mai afirmat liderul PSD.

ADVERTISING

Clotilde Armand: Un nou fake-news grosolan

Tot pe Facebook a reacţionat şi Clotilde Armand.

Câteva precizări pentru televiziunele care difuzează imagini cu «Clotilde cu mâna pe voturi!» şi spun că eu aş fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion!

Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache şi de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă, dar nu răsare”, susţine edilul.

Clotilde Armand reclamă un nou fake-news grosolan.

”Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar, sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache şi ale avocatului acestuia de a distrage atenţia de la dosarele deschise de DNA.

ADVERTISING

De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile şi nimeni nu-i crede. Pentru că Justiţia nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană.

Nivelul ştirilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acţiona în judecată pe toţi cei care sunt părtaşi la manipularea aceasta grosolană”, a mai scris Armand.

Aceasta a transmis şi un mesaj către Marcel Ciolacu: ”Văd că s-a grăbit şi preşedintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbaţi-vă ochelarii”.

Scandalul numărării voturilor de la Sectorul 1 a izbucnit după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirma că ar fi membri ai USR PLUS umblau la sacii cu voturi pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache a depus o plângere legată de rezultatul alegerilor şi a reclamat comiterea unor infracţiuni de către Dan Barna, preşedintele USR, procurorul Nicolae Sprâncu – preşedintele Biroului Electoral Sector 1 şi Andrei Nicolescu, membru USR. 

Să ne reamintim câteva dintre cele mai importante aspecte legate de scandalul voturilor date pentru Primăria Sectorului 1:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇