Vești bune: De la teatru în aer liber, la masca din silicon care nu-ți ascunde fața. Se întâmplă lucruri pozitive în fiecare zi!

Vești bune: De la teatru în aer liber, la masca din silicon care nu-ți ascunde fața. Se întâmplă lucruri pozitive în fiecare zi!

Veștile bune de astăzi ne duc cu gândul la weekenduri și vacanțe. O veste bună vine de la Teatrul Elisabeta care își reîncepe activitatea, de acum în aer liber, respectând toate măsurile de securitate impuse de autorități.

Vești bune și de la Sibiu, unde Primăria anunță că turiști pot vizita în sfârșit două dintre vestitele turnuri de pe Strada Cetății.

Și, în încheiere, americanii ne-au atras atenția cu o invenție aparte: o mască din silicon care se curăță singură și care ne aduce puțin mai aproape de vremurile normale, în care vedeam și apreciam zâmbetele celor din jur.

ADVERTISING

Teatrul Elisabeta își reîncepe activitatea în această vară!

Teatrul Elisabeta vă dă întâlnire în două dintre spațiile în aer liber din București: este vorba de Teatrul de Vară „Mihai Eminescu” (str. Arhitect Hârjeu nr. 61) și de Teatrul de Vară Herăstrău.

La Teatrul de Vară „Mihai Eminescu” are loc sâmbătă, 1 august, comedia deja celebră „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, în regia lui Șerban Puiu, alături de actorii Bogdan Stanoevici, Maria Buză, Marius Gîlea, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu.

ADVERTISING

Apoi, sâmbătă, 22 august, urmează o comedie cu Bebe Cotimanis și Carmen Tănase în rolurile principale – „Las’ că știm noi!”, în regia lui Șerban Puiu.

La Teatrul de Vară Herăstrău vor avea loc două comedii aplaudate îndelung atât în București, cât și în multe orașe din țară: sâmbătă, 8 August, ne vedem la comedia „Ghici cine te sună?!” în regia Taniei Popa, împreună cu actorii: Andreas Petrescu, Tania Popa, Leonid Doni, Bogdan Albulescu, Cătălina Grama (Jojo), Alexandra Velniciuc, Silviu Mircescu şi Ramona Niculae,

ADVERTISING

Vineri, 4 septembrie, are loc comedia „Puricele în ureche”, în regia lui Șerban Puiu, alături de actorii: Lucian Ghimişi, Vasile Calofir, Andreas Petrescu, Ştefan Velniciuc, Leonid Doni, Alexandra Velniciuc şi mulţi alţii.

Sibiu: Pentru prima dată în ultimii 40 de ani se vor putea vizita două turnuri din centrul istoric

Pentru prima dată în ultimii 40 de ani se vor putea vizita, începând din 1 august, două turnuri din centrul istoric al Sibiului.

Este vorba despre Turnul Olarilor şi cel al Dulgherilor. Accesul urmează să fie gratuit, informează un comunicat de presă al Primăriei Sibiu.

FDA-ul american a aprobat prima mască de protecție care nu ascunde fața. Are și o grămadă de alte avantaje

LEAF, cum este numită masca de silicon, protejează de praf, poluare, microbi și de orice altceva nu ar trebui să se afle în aerul pe care îl respirăm, transmite compania.

Aceasta filtrează 99,97% dintre particule, chiar mici, de 0,3 microni. În plus, curăță și aerul pe care îl respirăm de orice miros neplăcut.

Prin masca cu un design futurist, disponibilă în mai multe culori, se respiră de două ori mai ușor decât prin una clasică. În plus, e dotată cu funcția de auto-curățare – patogenii fiind distruși până la nivel de ADN – la fiecare 30 de secunde sau atunci când se apasă pe un buton.

Citește și:

Vești bune: Europa are un tratament pentru Covid, iar weekend-ul aduce activități inedite în aer liber

Vesti bune: România are prima zona liberă de coronavirus și tot mai multe variante de petrecut timpul liber

Vești bune: Românii strâng bani pentru proiecte care schimbă țara în care trăiesc


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇