Teatrul Elisabeta își reîncepe activitatea în această vară!

Teatrul Elisabeta își reîncepe activitatea în această vară!

Expeditor: Teatrul Elisabeta

Destinatar: Amatorilor de teatru şi divertisment

Pe voi pe unde v-a purtat dorul în ultima vreme? Dorul nostru s-a plimbat agale prin Grădina Cișmigiu, a traversat Bulevardul Regina Elisabeta și a intrat în teatru. A urcat, răbdător, fiecare treaptă, a umblat, atent, pe fiecare coridor, a ascultat liniștea din cabina actorilor și a stat singur în sala de teatru. Astăzi, dorul de voi și de noi ne readuce împreună. Suntem aici, datorită vouă. Nu avem cuvinte să vă mulțumim.

Încrezători, puternici și recunoscători, vă putem anunța astăzi: Teatrul Elisabeta își reîncepe activitatea în această vară! Pentru a respecta nu doar măsurile oficiale de siguranță, ci și eforturile susținute ale societății care a reușit, în ultimele luni, #SăSteaAcasă și #SăFacăBine, Teatrul Elisabeta vă propune o conduită preventivă, care să vă protejeze, fără a vă răpi plăcerea actului artistic. Astfel, spectacolele pe care le-am programat în această vară se vor desfășura exclusiv în spații generoase, aflate în aer liber, care să permită distanțarea socială și conduita preventivă.

ADVERTISING

Mulțumirile și recunoștința noastră merg, în mod special, către toți spectatorii care au achiziționat bilete la spectacolele care, ulterior, au fost suspendate din cauza crizei provocate de virusul Sars-Cov-2, și care urmează a fi reprogramate. Datorită vouă, dragi spectatori, ne putem reîntâlni în această vară și ne putem gândi din nou la viitoarele noastre proiecte. Datorită vouă, muncim cu speranța că vom depăși vremurile grele, și muncim cu gândul de a vă recompensa răbdarea cu care ne-ați așteptat întoarcerea.

Spectacolele se joacă la Teatrul de Vară „Mihai Eminescu” și Teatrul de Vară Herăstrău

Teatrul Elisabeta vă dă, astfel, întâlnire în două dintre spațiile în aer liber din București: este vorba de Teatrul de Vară „Mihai Eminescu” (str. Arhitect Hârjeu nr. 61) și de Teatrul de Vară Herăstrău.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La Teatrul de Vară „Mihai Eminescu” ne vom vedea sâmbătă, 1 August, la comedia deja celebră „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, în regia lui Șerban Puiu, alături de actorii Bogdan Stanoevici, Maria Buză, Marius Gîlea, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu.

Dezbraca-te-15.06.2016-203-of-247-1

Apoi, sâmbătă, 22 August, vă dăm întâlnire la o comedie cu Bebe Cotimanis și Carmen Tănase în rolurile principale – „Las’ că știm noi!”, în regia lui Șerban Puiu.

Las-ca-stim-noi

La Teatrul de Vară Herăstrău vă propunem două comedii aplaudate îndelung atât în București, cât și în multe orașe din țară: sâmbătă, 8 August, ne vedem la comedia „Ghici cine te sună?!” în regia Taniei Popa, împreună cu actorii: Andreas Petrescu, Tania Popa, Leonid Doni, Bogdan Albulescu, Cătălina Grama (Jojo), Alexandra Velnniciuc, Silviu Mircescu şi Ramona Niculae, iar vineri, 4 Septembrie, vă așteptăm la comedia „Puricele în ureche”, în regia lui Șerban Puiu, alături de actorii: Lucian Ghimişi, Vasile Calofir, Andreas Petrescu, Ştefan Velniciuc, Leonid Doni, Alexandra Velniciuc şi mulţi alţii.

Ghici-633

Se iau toate măsurile de protecție

Pentru ca experiența hohotelor de râs să se producă în siguranță, Teatrul Elisabeta a adoptat următoarele măsuri, cu scopul protejării spectatorilor și a întregii echipe: distanța dintre participanți va fi întotdeauna de cel puțin 1,5m; echipa teatrului își rezervă dreptul de a măsura temperatura fiecărui spectator și de a efectua un triaj observațional, în urma căruia nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (rinoree, tuse, strănut).

ADVERTISING

Vă recomandăm să ajungeți la sala de spectacol cu aproximativ 45 de minute înainte de începere, pentru a evita formarea aglomerației. Întrucât sala este în aer liber, în situația vremii nefavorabile, spectatorii vor avea două opțiuni: restituirea banilor pe bilete sau schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul organizatorului până la data de 31 Decembrie 2021.

Pentru biletele achiziționate la reprezentațiile de pe perioada verii, vă oferim posibilitatea de a achiziționa bilete online, fără comision, de pe site-ul TeatrulElisabeta.ro 

Pentru persoanele care vor să vadă spectacolele programate pe perioada verii în baza biletelor achiziționate la reprezențațiile de la sediul Teatrul Elisabeta, anulate din cauza crizei cu virusul Sars-Cov-2, accesul este garantat în limita locurilor disponibile, cu condiția de a primi confirmarea locurilor din partea unui reprezentatant oficial al Teatrului Elisabeta cu minim 14 zile înainte de reprezentația aleasă. 

Vă recomandăm să urmăriți programul afișat pe TeatrulElisabeta.ro, pentru a fi printre primii care aflați datele spectacolelor reprogramate. De asemenea, vă recomandăm să consultați Regulamentul oficial de participare la spectacolele și evenimentele Teatrului Elisabeta în aer liber, disponibil pe site-ul TeatrulElisabeta.ro. 

Să ne vedem cu bine,

Teatrul Elisabeta


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇