NASA a creat un pandantiv care îți atrage atenția de câte ori ești pe cale să-ți atingi fața (Video)

NASA a creat un pandantiv care îți atrage atenția de câte ori ești pe cale să-ți atingi fața (Video)
Foto: Captură video YouTube/JPLraw

Mai ales în această perioadă, pe lângă spălatul și dezinfectatul mâinilor, la fel de important e să nu ne atingem fața. Un impuls aproape imposibil de controlat. Tocmai de aceea, NASA a creat un pandantiv simplu, care reacționează prin vibrare ori de câte ori ești pe cale să-ți atingi fața.

Echipa de la Jet Propulsion Lab, aparținând NASA, a numit micul dispozitiv Pulse, arată Futurism.

Cu un design foarte simplu, pandantivul este echipat cu un senzor de proximitate, un motor de mărimea unei monede și o baterie de trei volți. Imediat ce simte că persoana care îl poartă este pe cale să își atingă fața, pandantivul începe să vibreze, avertizând-o.

ADVERTISING

NASA nu are de gând să producă și să distribuie în masă acest produs, motiv pentru care a făcut planurile și toate schemele pentru obținerea gadgetului publice, astfel că oricine poate începe producția în serie.

„Sperăm că alte companii sau persoane fizice vor replica sau îmbunătăți dispozitivul PULSE, iar acesta va deveni accesibil pentru distribuire”, a transmis NASA.

PULSE: Changing habits for the better

Citește și Administrația Trump a cumpărat tot remdesivir-ul din lume. Experții se tem că așa se va întâmpla și cu vaccinul anti-COVID

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇