Elon Musk, mesaj către angajații Tesla: Reveniţi la birou sau plecaţi!

Elon Musk, mesaj către angajații Tesla: Reveniţi la birou sau plecaţi!

Directorul general al Tesla, Elon Musk, le-a cerut angajaţilor să se întoarcă la birou sau să părăsească imediat compania.

”Toată lumea de la Tesla trebuie să petreacă cel puţin 40 de ore la birou pe săptămână. Dacă nu vii, vom presupune că ai demisionat”, a scris Musk, într-un mail trimis angajaţilor şi obținut de Reuters.

Două surse au confirmat autenticitatea e-mailului, dar Tesla nu a dat explicații.

Principalele firme de tehnologie din Silicon Valley nu solicită lucrătorilor să se întoarcă la birou cu normă întreagă, după reapariţia cazurilor de coronavirus.

ADVERTISING

Tesla şi-a mutat sediul în Austin, Texas, dar are una dintre fabricile sale şi baza de inginerie în zona Golfului San Francisco.

”Există, desigur, companii care nu solicită acest lucru, dar când a fost ultima dată când au livrat un produs nou grozav? A trecut ceva timp. Tesla a creat şi va crea şi chiar produce cele mai interesante şi mai semnificative produse ale oricărei companii de pe Pământ. Acest lucru nu se va întâmpla prin telefon”, susţine Musk în mail.

În mai 2020, Musk a redeschis o fabrică Tesla în Fremont, California, sfidând măsurile de izolare ale comitatului Alameda luate pentru a reduce răspândirea coronavirusului.

ADVERTISING

Tesla a raportat 440 de cazuri de Covid-19 la fabrică, din mai până în decembrie 2020, conform datelor comitatului obţinute de site-ul de informaţii juridice Plainsite.

Anul trecut, compania de rachete a lui Musk, SpaceX, a raportat 132 de cazuri de Covid-19 la sediul său din oraşul Hawthorne, din zona Los Angeles, potrivit datelor comitatului.

CEO-ul Twitter, Parag Agrawal, a scris pe Twitter, în martie, că birourile Twitter se vor redeschide, dar angajaţii pot lucra în continuare de acasă dacă preferă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇