AI Steve vine la București la AI Expo Europe! NVIDIA, Google, Microsoft, IntellAI, JPMorgan Chase se alătură evenimentului!

AI1

NVIDIA, Google, Microsoft, IntellAI, JPMorgan Chase sunt câteva dintre companiile care au desemnat speakeri la AI Expo Europe, cea mai mare conferința despre AI din Europa Centrală și de Est va avea loc la București, între 6-7 octombrie la Radisson Blu! 

Una dintre marile surprize ale conferinței internaționale este prezența lui AI Steve, copilotul AI al omului politic Steve Endacott care a participat pe 4 iulie la alegerile din Marea Britanie în zona Brighton, singurul candidat care a putut avea o conversație cu 45.000 de alegători în același timp și a putut forma politici pe baza a ceea ce s-a discutat! 

ADVERTISING

Și-a confirmat prezența și Steve Endacott (Non-exec Chairman Neural River (AI), Neural Voice (AI) and Travel Solutions Network), omul de afaceri care a avut ideea de a participa pentru prima oară la alegerile din UK, asistat de Inteligența Artificiale pentru a răspunde principalelor probleme ale alegătorilor! 

Shehram Jamal (NVIDIA), Patrick van den Hoevel (Google), Raz Baxhar (Microsoft), Anita Luthra (JP MorganChase), Dr. Uptal Chakraborty (IntellAI), Dmitry Rogozhkin (Zero10, ex Wanna) sunt câțiva dintre speakerii de top care și-ai anunțat deja prezența la AI Expo Europe. Vezi aici lista completă a speakerilor! 

ADVERTISING

Din partea României, nu puteau lipsi: Cristian Onețiu (Brilu), Radu Toncu (ClusterPower), Cristian Mogodici (Zaya), Sergiu Vasilescu și Luca Dejan (VD Law Group), Adrian Posteucă (Y8U/Technology Futurist), Mircea Șcheau (Cloud Security Alliance). 

Steve3

Subiecte de discuție vor fi vaste: de la educație, la ecologie, de la domeniul legal la cel al schimbărilor profunde în societate, de la arhitectură și urbanism la artă: 

  • Învățare automată și tehnici de învățare profundă;
  • Procesarea limbajului natural și aplicațiile sale;
  • AI în asistența medicală: oportunități și etică;
  • Robotică și automatizare;
  • AI pentru analiza afacerilor și interpretarea datelor;
  • AI în securitatea cibernetică: protejarea împotriva amenințărilor emergente;
  • Considerații etice în dezvoltarea AI;
  • Rolul AI în durabilitatea mediului;
  • AI în servicii financiare: de la algoritmi la aplicații practice;
  • Viitorul în educație: învățare personalizată și nu numai prin intermediul AI;
  • Orașe inteligente și planificare urbană alimentate de AI;
  • Intersecția dintre AI și IoT: îmbunătățirea conectivității dispozitivelor;
  • Progrese în tehnologia de consum bazată pe inteligență artificială;
  • Impactul AI asupra industriilor creative: artă, muzică și design;
  • Peisajul de reglementare și juridic din jurul AI.
ADVERTISING

AI Expo Europe este evenimentul care va decripta impactul Inteligenței Artificiale asupra prezentului, dar mai ales al viitorului și vă furniza posibile răspunsuri la marea întrebare: ne va fura AI job-urile?!

Prin AI Expo Europe, ne propunem să aducem la conferință reprezentanții celor mai importanți jucători globali în domeniul Inteligenței Artificiale, cu scopul de a educa și dezvolta piața. Evenimentul este destinat tuturor celor interesați de această tehnologie, oferind o înțelegere profundă a modului în care funcționează, a temerilor asociate, dar mai ales a avantajelor sale.

Inteligența Artificială a devenit un subiect de actualitate, dar în ce măsură putem defini acum anumiți parametri ai industriei? Care sunt proiectele în desfășurare, în ce ar trebui să investim și care este tehnologia disponibilă?Toate aceste aspecte vor fi prezentate în cadrul conferinței, oferind participanților o perspectivă clară și actualizată asupra acestui domeniu în continuă evoluție.”
”, spune Ruxandra Tătaru, cofondator și CEO al evenimentului.  

Speakers

Evenimentul AI Expo Europe (6-7 octombrie, Radisson Blu) va fi atât o platformă dinamică și cuprinzătoare în domeniul educației, cât și o excelentă oportunitate de networking și dezvoltarea unor noi oportunități în afaceri.  

Pentru mai multe informații, pentru a cumpăra bilete sau pachete promoționale, accesați www.aiexpoeurope.com