Horoscopul săptămânii 31 august - 6 septembrie

Horoscopul săptămânii 31 august - 6 septembrie

Berbec

Indiferent ce ai face, în sufletul tău există o mare dorință de interiorizare și de visare cu ochii deschiși. De asemenea, se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Îngrijește-ți sănătatea, planifică-ți riguros activitățile și acceptă sprijinul celor dragi și de încredere.

Este o perioadă de mari transformări interioare, astfel că este dificil să fii foarte prezent și implicat în activități comune cu alții. Se prefigurează o nouă etapă de viață, astfel că sunt momente bune pentru trasarea unor planuri noi.

Te vei simți mai bine în a doua parte a săptămânii, însă neplăcerile de fundal rămân active și oricând îți pot modifica stările de spirit. Relaxează-te și ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Un DAR divin revelator. Luna plină în Pești, 2 septembrie 2020

Taur

Foarte animate sunt relațiile cu prietenii, însă mai mult prin prisma ta, decât a lor. Evită să te apropii prea mult de aceste persoane, inclusiv de persoanele care te-au susținut până acum la locul de muncă. Acum ești doar pe forțele tale și nimeni nu te mai poate ajuta așa cum dorești.

Se finalizează o etapă legată de aceste relații și de acțiuni comune cu prietenii și susținătorii din mediul profesional. Ai nevoie de momente de odihnă și regândirea unor planuri de viață, iar zile bune în acest sens sunt miercuri și joi.

Sănătatea este foarte vulnerabilă, deci fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Apar informații foarte utile necesare la locul de muncă. Există conflicte mocnite din partea colegilor și subalternilor.

Oraloscop 31 august – 6 septembrie

Gemeni

O săptămână foarte dinamică în plan profesional. Chiar dacă lucrurile par amestecate, nedeslușite, ar fi bine să observi atent ce se petrece, să notezi eventual într-un jurnal și să vorbești cât mai puțin cu alții.

Se finalizează un capitol important, atât în ceea ce privește relaiile cu șefii, cât și în ceea ce privește activitatea profesională. Pe 3 și pe 4 septembrie apar în preajma ta prieteni, dar și variante deosebite de a te implica în proiecte și acțiuni de anvergură.

Fii prudent și, deocamdată, doar gândește-te la noi trasee profesionale. Acum este mai bine să fii doar spectator. Evită provocările celorlalți și escaladarea conflictelor! La finalul săptămânii odihnește-te și detașază-te de cotidian.

Horoscopul lunii septembrie 2020

ADVERTISING

Rac

Săptămâna debutează cu aspecte financiare, de tipul achitarea facturilor și rezolvarea unor demersuri legate de bunuri patrimoniale. Relațiile cu străinătatea se vor reconfigura, fiind probabil să renunți la unele.

Mentalul este distorsionat, bine fiind să eviți luarea deciziilor majore și implicarea în acțiuni de anvergură. Este vremea să-ți schimbi sistemul valorilor morale și spirituale. Foarte dinamice sunt relațiile profesionale! Unii colegi sau șefi își vor retrage susținerea de până acum, iar alții vor face demersuri să se apropie mai mult de tine și să te antreneze în activități noi.

Săptămâna este bună doar pentru reevaluări și regândirea unor planuri personale sau profesionale. Se recomandă prudență în relațiile cu prietenii.

Decizii practice și raționale, nu cai verzi pe pereți. Mercur în Fecioară, 20 august - 5 septembrie 2020

Leu

La începutul săptămânii ești nevoit să te ocupi de relațiile parteneriale, mai ales de acelea profesionale. Este dificil să ajungi la un consens, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie că este vorba despre cei profesionali.

În plan financiar, se conturează un final de etapă, probabil fiiind vorba de rezolvarea unor datorii vechi. Se pare că a sosit momentul să te ocupi și de acte necesare fie dobândirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit.

Deocamdată ar fi bine doar să te informezi, să-ți regândești planurile financiare și să lași în săptămânile următoare acțiunea propriu-zisă. În călătoriile și relațiile cu străinătatea este nevoie de prudență și discernământ. Relaxează-te și ocupă-te doar de priorități.

ADVERTISING

Fecioara

Se conturează modificări în relațiile parteneriale, de aceea, ar fi bine să observi încotro bate vântul schimbării. Perioada este favorabilă unei analize privitoare la colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici, dar și pentru a studia, pe îndelete, relația cu partenerul de viață.

Pregătește-te de acțiuni mărețe în comun cu alții! Renunță la situațiile nesatisfăcătoare! Ocupă-te de tine și de prioritățile tale imediate.

La serviciu ai multe de făcut, însă este vorba despre activități de rutină. Se prefigurează cheltuieli pe taxe, facturi, însă pot intra în discuție și partajele sau moștenirile. Finalul săptămânii este potrivit activităților culturale, dar și dialogului cu persoane aflate în străinătate.

Balanța

Ai multe de făcut la serviciu, dar persistă senzația de mers în gol. Se întrezăresc noutăți în plan profesional, de aceea, nu pune bază pe ce a fost sau pe ce este încă. Este vorba despre o etapă profesională care se deschide acum, pentru ceva vreme de acum încolo.

Îngrijește-ți sănătatea, pentru că se pot evidenția afecțiuni vechi, destul de sâcâitoare. Ți-ar prinde bine trasarea unui plan de consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale după caz.

Relațiile parteneriale sunt amestecate, astfel că sunt posibile răsturnări de situație bulversante. La sfârșitul săptămânii intervin cheltuieli importante.

ADVERTISING

Scorpion

Este multă forfotă în plan sentimental, astfel că sunt șanse să te avânți în prima idilă posibilă. Controlează-ți stările și ai răbdare ca evenimentele să-și urmeze cursul firesc. Se finalizează o etapă amoroasă, iar finalul acesteia este imprevizibil.

Atmosfera de la locul de muncă este dinamică, iar în fundal domnește discordia, mai ales din partea bărbaților. Fii prudent în zilele de 3 și 4 septembrie, pentru că fluctuațiile emoționale sunt mari și poți lua decizii pripite.

Sănătatea este vulnerabilă, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. În weekend se întrezăresc activități comune cu alții.

Săgetător

Atenția și eforturile îți sunt îndreptate mai mult spre casă și familie. Vin vremuri domestice noi, însă deocamdată se simt la nivel subtil. Se finalizează o etapă domestică, într-un mod total neașteptat.

Rezolvă cu atenție și răbdare sarcinile cotidiene și îndatoririle profesionale, pentru că îți vor veni satisfacții și din aceste direcții. Joi și vineri se vor ivi situații disonante atât într-o relație sentimentală, cât și în relația cu copiii. Prudență și discernământ! Tentațiile sunt mari și păguboase pe termen lung.

A doua parte a săptămânii aduce multă muncă la serviciu și relații colegiale provocatoare.

Capricorn

Este multă agitație în preajma ta în prima parte a săptămânii. Prieteni, rude, simple cunoștințe te vor căuta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur și simplu doresc să mai schimbe o vorbă cu tine despre subiectele cotidiene, de larg interes.

Se deschide o etapă nouă în aceste relații, însă te vei desprinde de unii cunoscuți. Niscai probleme pot apărea dinspre segmentul familial. Fii înțelegător cu membrii familiei, chiar dacă ei te provoacă în diverse moduri.

Este vorba mai mult despre rezolvarea unor conflicte vechi, iar felul lor de a-ți atrage atenția este, deocamdată, unul neplăcut. Rezervă momente pentru odihnă!

Vărsător

Preocupările financiare sunt o temă importantă. La prima vedere ești nemulțumit de veniturile obținute din activitatea profesională, dar în umbră se trasează alte variante de câștig. Totul este să ai încredere și răbdare.

Se finalizează o etapă de câștig din munca proprie. Deocamdată, descurcă-te cu ce ai și folosește strictul necesar. Pe 3 și pe 4 septembrie sunt posibile discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Nu lua de bun chiar tot ce ți se spune și mai ales vorbește numai la obiect, fără a povesti despre tine și intențiile tale.

Călătoriile pe distanțe scurte vor fi frecvente, atât în scop personal, cât și profesional.

Pești

Ești pus pe fapte mari în primele zile ale săptămânii. Însă luni este bine să-ți temperezi elanul și să te ocupi doar de activități ușoare și bine cunoscute. Se finalizează o etapă personală, astfel că vei decide să abordezi cu totul altfel viața și evenimentele ei.

Ți se rotunjesc veniturile, însă nemulțumirile persistă în segmentul financiar. Ești tentat să cheltuiești mai mult decât câștigi deocamdată, aspect neplăcut și neindicat. Rezumă-te la a cheltui și folosi atât cât ai nevoie.

A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă persoane din anturajul apropiat. Întâlniri, discuții, vizite, excursii împreună cu cei dragi în locuri minunate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇