Horoscopul lunii septembrie 2020

Horoscopul lunii septembrie 2020

Berbec

Berbecilor le este pusă răbdarea la încercare, mai ales din 10 septembrie, când Marte va retrograda în semnul lor și va aduce încetinire, blocaje și prin urmare furie, nerăbdare și inhibiții. De fapt, Marte retrograd este o ocazie de a-și revizui atitudinea, de a-și corecta deciziile și de a înțelege care sunt cauzele reale ale unor blocaje în viața lor.

Cu răbdare și înțelepciune, Berbecii vor putea îmbunătăți multe aspecte în viața lor, plecând de la ei înșiși și atitudinea lor, pregătindu-se astfel pentru salturi și schimbări atât în plan relațional, cât și profesional.

Începe li se arate ce au de făcut în continuare, dar nu pot grăbi pasul, nu e un timp al acțiunilor de început de drum, ci e o perioada de înțelegere, analiză și clarificare.

Revin în discuție teme vechi, tensiuni existente în relația de cuplu sau în cadrul colaborărilor acestor nativi, pentru a fi rezolvate. Vor exista discuții multe și negocieri, așadar, se vor afla des la masa tratativelor, mai cu voie, mai fără voie. Au de învățat asculte și punctul de vedere al celuilalt, coopereze și fie dispuși renunțe la ceva.

În plan financiar și profesional, au șansa culeagă roade frumoase. O idee mai veche se poate materializa cu succes, un proiect prinde contur, obțin profit sau beneficii din munca și eforturile proprii, se bucură de recunoaștere și aprecieri.

Sănătatea devine prioritară, unii nativi descoperă remedii sau soluții eficiente pentru a-și îmbunătăți sănătatea și vitalitatea.

Finaluri fără precedent! Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2020

Taur

Pentru Tauri, luna septembrie poate accentua conflictele interioare, neliniștea și presiunea psihică pe care le simt de ceva vreme. Acestea sunt stări care provin din compromisuri pe care le-au făcut și în care continuă se complacă.

Pe de altă parte, au de acceptat consecințele unor acțiuni sau o realitate exterioară în care nu pot interveni și în fața căreia se simt neputincioși.

Așadar, nu e un moment în care forțeze lucrurile sau intervină abrupt, ci e o perioadă bună pentru a observa, a-și asuma și a înțelege ce se întâmplă de fapt, cum au ajuns într-o anumită situație de viață frustrantă (eventual relațională). Dacă au răbdare, vor înțelege tot ce au nevoie și vor primi claritate cu privire la următorii pași, pe care probabil îi vor face începând cu luna noiembrie.

Pe de altă parte, Taurii au idei bune, pot dezvolta și pune pe picioare un proiect, o afacere, o activitate începută deja. Au susținere și din ce în ce mai multă claritate, sunt creativi și încrezători. Pot creiona strategii bune financiare și pot obține rezultate măsurabile, inclusiv răspunsuri favorabile de la anumite instituții sau autorități.

După 6 august, atmosfera în familie se îmbunătățește, iar Taurii au chef de înfrumusețat casa, spațiul de lucru sau de locuit, însă recomandarea Astrocafe.ro este fie prudenți în privința cheltuielilor hazardate și capricioase.

Cei care vor schimbe casa, decorul, chiar țara aibă răbdare și parcurgă pașii necesari pe rând, chiar dacă vor întâmpină dificultăți pe traseu.

Gemeni

Gemenii au nevoie de atenție și concentrare în luna septembrie. nu piardă din vedere prioritățile și nu slăbească vigilența, mai ales în sectorul socio-profesional, unde pot apărea oportunități sau unde va fi nevoie ajusteze proiecte vechi și cotească într-o altă direcție.

Mai ales că, odată cu retrogradarea lui Marte în zona relațiilor sociale și a beneficiilor profesionale, e posibil aibă de-a face cu obstacole, amânări și neplăceri, deci va fi nevoie reevalueze grupurile pe care le frecventează, relațiile de prietenie, precum și o serie de idei/proiecte.

Și din punct de vedere financiar trebuie regândească pe termen lung strategia, dar aici vor avea claritate în a doua parte a lunii și vor înțelege pas cu pas ce au de făcut.

Gemenii care au avut relații tensionate cu partenerul sau în familie pot îmbunătăți considerabil atmosfera generala și pot găsi o cale de comunicare cu mai multă ușurință, cu condiția nu se concentreze exclusiv pe propriile nevoi, ci și pe ale celorlalți.

Gemenii singuri au toate șansele transforme flirturile în povești de amor, iar cei implicați în relații ar trebui fie foarte atenți la eventualele derapaje sentimentale și imprudențe, mai ales în a doua parte a lunii există potențial de dezvăluire a unor secrete.

Un DAR divin revelator. Luna plină în Pești, 2 septembrie 2020

ADVERTISING

Rac

Pentru Raci, zona carierei este punctul nevralgic în această lună. Marte retrogradează în Berbec, în zona carierei, notorietății și puterii, și îi provoacă -și regândească proiecte, strategii de afirmare, drum profesional, relații cu șefii și partenerii de afaceri.

Unii nativi vor fi nevoiți suspende activitatea sau încetinească ritmul și -și schimbe programul, deci profite de acest moment pentru a analiza la rece punctul în care se află și ce schimbări le sunt necesare. Oricum, e important fie diplomați, atenți cum își gestionează relațiile, de pe ce poziție și cu ce ton.

În ce privește relația de cuplu, mariajul și colaborările, pas cu pas acestea se detensionează, Racii găsesc în sfârșit abordarea potrivită, calea de comunicare eficientă și reușesc clarifice multe situații care le-au dat bătăi de cap în ultimele luni și nu numai. Pot lua decizii bune împreună cu partenerul de viață, pe cale amiabilă, indiferent de natura lor. Se simt mai mult susținuți, chiar și material, dacă e nevoie.

Comunicarea este punctul lor forte acum, precum și capacitatea de a accesa informații utile. Pot cunoaște (sau reîntâlni) oameni care le lărgesc perspectiva, îi sfătuiesc, îi îndrumă, îi ajută înțeleagă realitatea mai bine. Dacă sunt inspirați studieze ceva sau se perfecționeze într-o direcție, ar fi bine se asculte.

10 sfaturi de la un călugăr shaolin

Leu

Pentru Lei, luna septembrie vine cu amânări și reevaluări în ce privește relațiile cu străinătatea, călătoriile sau studiile. De asemenea, e posibil revină asupra unor contracte sau fie nevoie de demersuri pentru recuperarea unor acte sau obținerea unor semnături.

Toate acestea e posibil se deruleze cu dificultate, dar li se timp în felul acesta se gândească bine la ce au de făcut. Leii își revizuiesc și planurile, aspirațiile, viziunea de viață. Din 6 septembrie, Venus intră în Leu, așa acești nativi se vor simți bine în pielea lor, vor avea farmec, vor fi convingători.

Așadar, vor obține ce-și doresc cu mai multă ușurință, totuși fie atenți la tendința de a exagera sau de a fi prea dramatici în comportament, mai ales în cadrul relației de cuplu.

În sfera muncii, lucrurile încep se deblocheze, iar Leii încep simtă mai multă ușurință și eficiență, rezultate mai bune, dar și soluții pentru eventuale situații pe care vor le schimbe. Vor avea parte și de beneficii materiale constante. Leii care muncesc sunt organizați și harnici.

Și în ce privește sănătatea, acolo unde au fost probleme, acestea se pot ameliora.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Fecioarele încep vadă luminița de la capătul tunelului în ce privește o relație sentimentală în care au avut stări contradictorii și au fost indeciși sau în relația cu copiii, dacă au existat îngrijorări și situații complicate.

Așadar, încep aibă claritate, știe ce simt și ce au de făcut mai departe. În relația de cuplu, există totuși risc de conflict, din cauza geloziei, posesivității sau a așteptărilor prea mari.

Profesional și financiar, sunt favorizați, pot remarca o mai mare ușurință în obținerea câștigurilor provenite din munca lor, dar trebuie evite investițiile nejustificate și -și administreze atent toate resursele, mai ales spre finalul lunii.

De asemenea, e de preferat se ocupe de achitarea datoriilor, dacă au, și împartă ce au de împărțit. Nu e exclus ca unii nativi fie sprijiniți sau favorizați în mod neașteptat sau primească un bonus pe care nu l-au anticipat.

Adevărul despre Fecioară – o zodie adesea neînțeleasă

Balanță

Unul dintre cele mai importante evenimente ale acestei perioade, pentru Balanțe, este retrogradarea planetei Marte în perioada 10 septembrie - 14 noiembrie. Este activată zona relației de cuplu și a parteneriatelor, ceea ce înseamnă Balanțele vor avea de lucru, de depus efort pentru a reconfigura relațiile lor.

E nevoie fie atente ce relații le iau din putere, unde consumă prea multă energie. Sunt anumite relații în care va fi nevoie de o schimbare a raportului de forțe, altele care trebuie clarificate și îmbunătățite, iar altele probabil e necesar fie încheiate.

În orice caz, au nevoie de multă diplomație și răbdare, dar și de asumare. Exista risc de conflicte și tensiuni, generate de nemulțumirile legate de partener, dar și de comportamentul acestuia și în general al celor din jur.

Unii nativi vor da înapoi legat de niște decizii, poate chiar în ce privește decizia de a se căsători sau de a dezvolta noi parteneriate profesionale. Își dau seama mai au nevoie de timp și e bine -și ia acest timp.

Venus în Leu, în zona relațiilor sociale, le aduce oameni noi în preajmă și noroc prin prieteni și cunoștințe. Pot avea parte și de beneficii materiale, în urma unor interacțiuni sociale și a unor conversații inspirate.

În ce privește casa și familia, se deblochează niște situații care le-au dat de furca Balanțelor în ultimele luni. Încep vadă și alte posibilități, alte soluții, mai ales dacă se sfătuiesc cu persoane avizate. Oricum, după 22 septembrie, își recapătă optimismul, încrederea și seninătatea, odată cu intrarea Soarelui în Balanță.

Analiza numerologică a anului 2020: Toate la pătrat!

ADVERTISING

Scorpion

Pe 10 septembrie, Marte, guvernatorul tradițional al Scorpionului, retrogradează în Berbec, celălalt domiciliu al său, activând zona muncii și a rutinei zilnice, dar și a sănătății. Urmează, așadar, până pe 14 noiembrie, o perioadă de revizuire a atitudinii la locul de muncă, a relațiilor cu colegii și cu subalternii și chiar a locului de muncă propriu-zis.

Scorpionii pot avea neplăceri (blocaje, amânări pe acest segment de viață): conflicte sau restructurări și schimbări care îi afectează direct. Dar acestea pot fi folosite pentru a-și regândi strategia pe termen lung și a privi cu mai multă atenție ce ar putea ajusta, corecta sau îmbunătăți la ei, inclusiv în privință abilitaților, cunoștințelor, experienței profesionale.

Acum e momentul se perfecționeze și facă un pas înapoi pentru a vedea și alte posibilități profesionale pe care nu le-au luat în calcul până acum.

Venus în Leu, din 6 septembrie, le activează Scorpionilor casa carierei, a autorității și puterii, promițându-le șanse de afirmare și recunoaștere socială, dar acestea vor fi fructificate doar de către nativii care reușesc -și gestioneze relațiile profesionale cu diplomație și calm.

Din punct de vedere afectiv și în relația cu copiii, revin la sentimente mai bune, reușesc vadă lucrurile într-o lumină nouă, aibă speranță și se clarifice în privință unor decizii, după 13 septembrie.

Sănătatea este un subiect important în această lună, iar din punct de vedere fizic, Scorpionii pot fi slăbiți sau se pot reactiva simptome mai vechi pe care le-au neglijat. Așadar, fie atenți la semnalele care le sunt transmise de corp și să se îngrijească mai mult.

Săgetător

Marte retrograd în Berbec, în casa iubirii, începând cu 10 septembrie, poate crea un context destul de agitat în viața sentimentală a Săgetătorilor, mai ales tind fie stângaci, facă gafe, ba chiar se arunce cu capul înainte în povești de amor efemere, fără fundament.

De altfel, Săgetătorii care se joacă prea mult cu focul riscă piardă ceva sau pe cineva valoros, așa recomandarea este fie atenți și nu piardă din vedere miza oricărei alegeri și acțiuni.

Săgetătorii implicați în relații consacrate ar fi bine dedice această perioadă revizuirii propriului comportament și recunoașterii unor greșeli, astfel încât îmbunătățească relația de cuplu și reclădească încrederea persoanei iubite.

Din punct de vedere profesional, acești nativi au șanse crească și -și întărească poziția profesională, cu ajutorul relațiilor și al anumitor prieteni gata -i consilieze și -i sprijine. De altfel, viața socială, interacțiunile cu oameni noi, participarea la evenimente, deschiderea către ceva nou, toate acestea sunt de bun augur pentru Săgetători, inclusiv din punct de vedere financiar.

Se pot ocupa de promovarea serviciilor sau afacerii lor, se pot implica în proiecte care țin de mediul online, pot accesa diverse grupuri sociale sau cluburi/asociații.

Dacă vrei să transformi lumea, iubește un bărbat!

Capricorn

Vești bune pentru Capricorni, în ce privește profesia, cariera, rolul social și chiar beneficiile materiale. Luna septembrie se lasă cu recunoașterea meritelor și cu venituri însemnate, pentru Capricornii care sunt pe fază și sunt dispuși fructifice oportunitățile care apar.

Probabil fi nevoie participe la tot felul de întâlniri, discuții, ședințe și negocieri, unii poate la interviuri, însă toate acestea se pot încheia cu bine și cu obținerea unor avantaje (afirmare, promovare, bonusuri).

Nativii care vor schimbe locul de muncă sau obiectul de activitate în afacerea lor pot o facă acum, mai ales beneficiază și de un anumit sprijin, pot obține inclusiv finanțarea necesară, dacă e nevoie sau măcar o recomandare valoroasă.

Din punct de vedere psihic și ca stare generală, încep se simtă din nou încrezători (mai ales în ei înșiși), optimiști și perceapă mai multă ușurință în tot ce întreprind, după 13 septembrie.

Ba mai mult, încep înțeleagă și la ce le-au folosit experiențele ultimelor luni, mai ales provocările. Însă, în ce privește mediul familial sau lumea lor interioară, încă există zbucium, neliniște și frământare, stări care pot afecta echilibrul în relațiile cu cei apropiați și pot duce la neînțelegeri, crize în familie, ba chiar teamă și o atitudine defensivă în privința unor decizii pe care le luaseră deja.

De exemplu, cei care se pregăteau de o tranzacție imobiliară sau de o mutare în alt loc -și ia un răgaz și amâne orice decizie în acest sens. În schimb, e o perioada bună pentru reparații, renovări, modificări în locuință.

Vărsător

Vărsătorii, pe de o parte, se pot simți mai ușurați, ca și când li se ia un val de pe ochi, după 13 septembrie.

Pe de altă parte, tind -și facă singuri de lucru și -și genereze frământări sau neplăceri în relații, din cauza felului în care comunică. Marte retrogradează în Berbec în zona comunicării, ceea ce face Vărsătorii fie destul de impulsivi, lipsiți de tact, veșnic nemulțumiți și destul de instabili în deciziile pe care le iau.

Ba vor ceva, ba nu mai vor, ba fac o gafă în comunicare, ba dau înapoi și devin mielușei.

În orice caz, reușesc -i deruteze pe ceilalți și -i alunge chiar, în ultimă instanță. Deci atenție la comunicare, la cuvintele și tonul folosit, la mesajele transmise. Mai ales în negocieri, la examene, ședințe sau interviuri, Vărsătorii ar fi bine se concentreze pe ceea ce au de comunicat și aibă mereu în vedere prioritățile și miza.

Vestea buna vine din zona relațiilor sentimentale, a relației cu copiii și a proiectelor creative. Aici, Vărsătorii reușesc restabilească armonia, se conecteze cu cei iubiți, fie deschiși și generoși.

De asemenea, pot crea lucruri extraordinare în această lună, se simt inspirați și au capacitatea -și manifesta talentele și strălucească. Nu e o idee rea nici aprofundarea unor studii, a unor discipline, întrucât sunt susținuți în astfel de demersuri și chiar sunt indicate, pentru cei care vor crească profesional și social.

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie - 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

Pești

E timpul ca Peștii se deșchidă spre noi relații și noi oportunități care pot veni prin intermediul partenerului de viață sau prin cunoștinte și prieteni. Se pare Peștii au cale deschisă și susținere de la oamenii din jur, în ceea ce vor întreprindă sau rezolve.

Dacă au fost tensiuni în anumite relații de prietenie sau au fost confuzi cu privire la unele decizii care vizează un proiect de grup ori promovarea unei afaceri, începând din 13 septembrie, au mai multă claritate, curaj și încredere în ceea ce simt facă.

Unii Pești își pot îmbunătăți relația de cuplu, alții pot începe o relație nouă, ca urmare a înfiripării unei idile la locul de muncă sau prin prisma activităților profesionale pe care le derulează.

Punctul nevralgic al acestei perioade este retrogradarea lui Marte în Berbec, în casa banilor Peștilor, ceea ce, pe de o parte, invită la prudența maximă în ce privește administrarea resurselor, iar pe de altă parte, la amânarea oricăror decizii importante cu privire la investiții, tranzacții, afaceri.

Acum e o perioadă bună mai degrabă pentru corecții, revizuiri, reparații în ce privește atitudinea față de bani, prioritățile, credințele despre bani și chiar stima de sine.

Poate e timpul ca Peștii învețe din greșeli și devina mai responsabili cu situația lor financiară. De exemplu, Peștii pot reevalua abilitățile, talentele pe care le au și pe care le pot transforma în bani. Nu ar fi rău deloc se concentreze pe acestea și le șlefuiască.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇