Horoscop zilnic: 29 septembrie

Horoscop zilnic: 29 septembrie

Berbec

În cazul tău, Luna în Pești se proiectează în zona discreției, a izolării și a nevoii de acceptare. Ori vorbești prea mult, ori o faci cu prea mare patos și ești înclinat spre agresivitate și critică.

Trăiești emoții foarte puternice și îți place acționezi subtil. Discuțiile cu partenerii profesionali sunt purtate de pe poziții de forță și poți intra ușor în conflicte pornite de la bani.

Oracolscop 28 septembrie – 4 octombrie

Taur

Tu primești influența Lunii în Pești în zona prietenilor, a anturajului și a clientelei. Investești multă energie pentru a obține câștiguri bănești de pe urma grupurilor în care activezi.

Cu cât te străduiești mai tare, cu atât există riscul pierzi mai mult decât câștigi sau câștigurile fie efemere. Foloseșteți capacitățile intelectuale pentru a atrage veniturile financiare.

Zâmbiți din abdomen! Exercițiu simplu de menținere a fericirii

Gemeni

Pe tine Luna în Pești te influențează în zona carierei și a prestigiului. Astăzi întâmpini dificultăți în valorificarea propriilor cunoştinte și aptitudini profesionale.

Mintea pare îți stea la jocuri și distracții, unde ești extrem de creativ. Depui mult efort la locul de muncă, ești tolerant cu colegii și subalternii și îți place prestezi servicii pentru alții.

ADVERTISING

Rac

Luna în Pești îți activează zona idealurilor și a filosofiei de viață. Tu ești în căutarea echilibrului dintre carieră și intimitate.

Poți îmbunătăți modul de a relaționă tocmai renunțând la unele parteneriate care nu îți mai aduc valoare și astfel ți-ai putea vindeca unele traume emoționale acumulate. Poți simți te reculegi într-un lăcaș de cult.

Leu

Luna în Pești îți energizează zona transformării și a regenerării. Ești foarte receptiv la nevoile celorlalți și ți le-ai putea asuma fiind ale tale.

Te pui cu dăruire în slujba colegilor de muncă sau a subordonaților, dar nu o faci chiar dezinteresat. Dorești îți fie recunoscută autoritatea și ești motivat de câștigurile financiare aduse de colaborările tale.

ADVERTISING

Fecioară

În ceea ce te privește, Luna în Pești se proiectează în zona relațiilor și parteneriatelor și te face milos, înțelegător și empatic. Ai tendință de a-ți idealiza partenerii, fapt care ți-ar putea aduce unele decepții.

Evită te victimizezi indiferent care ar fi situațiile pe care le ai de tratat și învață echilibrezi balanța dintre a primi și a dărui.

Balanță

În cazul tău, Luna în Pești îți energizează zona muncii, a rutinei zilnice. În activitățile pe care le întreprinzi, ești destul de confuz și dezorganizat.

Ai idealuri înalte, ai face multe lucruri simultan dacă s-ar putea, dar nu excelezi în implementarea lor. Întâmpini multe obstacole, certuri cu partenerii, și ai putea suferi unele pagube materiale de pe urma asociaților.

Cristale favorabile zodiei Balanță

ADVERTISING

Scorpion

Pe tine Luna în Pești te stimulează în zona iubirii și a creativității. Dispui de calități artistice și actoricești deosebite.

Te-ai putea delecta cu un film bun sau cu orice formă artistică ce ține de artele vizuale, în special arta dramatică sau care implică erotism. În relația cu persoana iubită, manifești dependență și tendința de a controla, până la sufocare.

Săgetător

Tu primești influența Lunii în Pești în zona sufletului și a familiei. Ești predispus la emoții puternice, ești senzitiv, foarte empatic și preiei ușor vibrațiile mediului înconjurător.

Ai o imaginație foarte bogată și faci alegeri bazate pe intuiție. Nu este o zi propice pentru a semna contracte importante sau pentru a demara parteneriate, căci te-ai putea înșela ușor.

Capricorn

Luna din Pești te stimulează în zona gândirii și a comunicării. Dispui de o imaginație fără limite și ai putea crea tot felul de scenarii în mintea ta.

La serviciu, ai tendință de a exagera cu directivele și ți-ai putea atrage antipatia colegilor sau subordonaților. Cenzurează-ți autoritatea și îndulcește-ți atitudinea. Fii prudent la drumurile pe care le faci cu mașina.

Vărsător

Pe tine Luna în Pești te stimulează în zona banilor munciți și a stimei de sine. Ești foarte ambițios, dornic sa ieși în față și să te afirmi.

Probabil te simți bine instruit și dornic să împărtășești cunoștințele acumulate, dar nu trebuie să o faci cu forța sau să acaparezi atenția tuturor. Ești extrem de cheltuitor și ți-ai putea irosi inutil resursele.

Pești

Astăzi Luna este găzduită de zodia ta și te predispune la emotivitate, visare și idealizare. Acasă ai tendința de a exagera, nu tolerezi ideile părinților sau ale celor din familie și ai putea juca rolul de "Gică contra".

Ești foarte atras de religie sau filosofie și promovezi ideile înalte sau instituțiile de învățământ superior. Fii pașnic cu cei din anturaj.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇