Horoscop zilnic: 28 septembrie

Horoscop zilnic: 28 septembrie

Berbec

Se pare astăzi primești o invitație de a lucra împreună cu un prieten la un proiect interesant. fi mult de muncă, temeri pe măsură, dar ai încredere te vei descurca excelent.

Pe de altă parte, unii apropiați te provoacă la discuții aprinse. Bine ar fi faci o triere și păstrezi alături doar oamenii care te ajuta să progresezi.

Marte retrograd in Berbec: Transformări extraordinare!

Taur

Domeniul profesional îți ocupă gândurile și faptele. Este posibilă o discuție aprinsă cu un șef sau cu o persoană cu autoritate, fapt pentru care se recomandă multă prudență, discernământ și temperanță. Vei fi tentat promiți mai mult decât poți face.

În perioada asta ai multe șanse de a te afirma în plan social, așa încât profită de orice moment de a ieși în lume.

Zâmbiți din abdomen! Exercițiu simplu de menținere a fericirii

Gemeni

Este o zi bună de a lua legătura cu cineva aflat departe de granițele țării sau de a te ocupa de demersurile necesare unei călătorii. Sunt posibile neplăceri legate de străinătate, însă dacă ai răbdare și ești atent la firul evenimentelor, vei reuși descurci ițele fără probleme.

Spre seară mergi la un teatru sau stai de vorbă pe teme spirituale cu cineva drag.

Ficatul, directorul de proiect al corpului

ADVERTISING

Rac

Finanțele comune cu alții sunt temele principale ale zilei. Sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau pentru verificarea documentelor care privesc bunurile sau, funcție de caz, creditele.

În sectorul banilor și bunurilor provenite de la alții există un punct sensibil deocamdată, așa că ar trebui acordată o atenție sporită.

Oraloscop 28 septembrie - 4 octombrie 2020

Leu

O zi bună pentru a te ocupa de partenerul de viață sau de afaceri. Pot apărea dialoguri aprinse, nemulțumirile au toate șansele iasă la iveala, însă cu prudență și discernământ vei reuși faci lumină în tot și toate.

Totuși, discordia este prezentă în fundal, de aceea, verifică în permanență colaboratorii și proiectele în care ești implicat. Probleme de sănătate sau profesionale.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Multă forfotă la serviciu! Relațiile colegiale sunt disonante, de aceea, bazează-te doar pe forțele tale. Ai tendință muncești prea mult, aspect ce te poate obosi peste măsură.

Afecțiunile întregului organism se pot accentua, însă folosește doar remedii naturiste. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil.

Balanța

Sunt momente bune de a te ocupa de persoana iubită și de copii. Sunt posibile neînțelegeri, dar cu prudență și deschidere către problemele celorlalți te vei descurca foarte bine.

Pe de altă parte, ar fi bine să-ți pui în valoare talentele creative și organizezi o petrecere-surpriză pentru cei dragi. Îndreaptă-ți atenția și eforturile și către un hobby neabordat demult.

ADVERTISING

Scorpion

Casa și familia îți vor acapara toată atenția. Sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajările interioare. Se pot produce stricăciuni foarte ușor în spațiul locativ.

Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea, fii prudent în vorbe și fapte. Poți afla informații prețioase legate de trecutul familei sau despre intențiile unor rude.

Săgetător

Cele mai potrivite activități sunt întâlnirile, dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat și excursiile în aer liber. Schimbul de informații dintre tine și ceilalți este important, întrucât poți afla vești interesante legate de bani sau profesie.

Totuși, selectează informațiile și nu pleca urechea la tot ce auzi, pentru nu toate te privesc pe tine.

Capricorn

Preocupările financiare te vor acapara întreagă zi. Este vorba despre banii câștigați din munca desfășurată la un serviciu. Pe de o parte, îți vin bani, dar pe de alta, eșți tentat să cheltui cam mult. Provocarea momentului constă în a găsi un echilibru între venituri și cheltuieli.

Energia vitală fluctuează destul de mult. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburi ușoare.

Vărsător

Astăzi ar trebui te simți bine, chiar dacă stările de spirit alternează. Sunt momente bune de a-ți scoate la iveală toate îndoielile și temerile vizavi de propria-ți persoană.

Ferește-te de problemele celorlalți și fii mai atent la nevoile sufletului tău. Programează-ți vizite la un salon de întreținere corporală, începe o dieta, gândește-te la schimbarea garderobei.

Pești

Sufletul tău are nevoie de atenție deosebită. Sunt momente bune pentru plimbări în aer liber, meditații în locuri sfinte sau pentru reevaluări ale evenimentelor și oamenilor din viața ta.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii, de aceea, fii prudent. Exersează lecția tăcerii și a gândirii profunde și astfel te vei simți mai bine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇