Horoscop zilnic: 28 august

Horoscop zilnic: 28 august

Berbec

O zi destul de încordată, în care ți-e greu să te faci înțeles la locul de muncă. Dacă ai funcție de conducere, probabil vei fi nevoit să iei niște măsuri drastice.  În cea de-a doua parte a zilei, evită pe cât posibil conflictele de la birou, cu angajații sau subordonații.

Poate o doză de toleranță și acceptare, în plus față de obicei, te-ar ajuta să păstrezi o atmosferă constructivă în interiorul unor parteneriate și colaborări. Ascultă mai mult și nu te grăbi să iei decizii radicale!

Decizii practice și raționale, nu cai verzi pe pereți. Mercur in Fecioară, 20 august – 5 septembrie 2020

Taur

În prima parte a zilei, te gândești cu destul de multă încordare la viitor. Tinzi să-ți faci griji pentru siguranța ta și să te blochezi într-un mod de a gândi rigid.

Însă, în același timp, se reactivează unele dorințe intense și unele aspirații ambițioase, pe care ai de gând să le materializezi. După prânz, vei găsi exact oamenii și informațiile de care ai nevoie, pentru a face primii pași, în sensul punerii în aplicare a unor idei mai vechi.

Gemeni

Astăzi, gândul îți zboară la bani, la siguranța materială și perspectiva unei afaceri. Te gândești la mijloace prin care să pui în mișcare noi resurse materiale, prin intermediul celor din jur.

În acest context, sfatul meu este să nu forțezi mâna nimănui, adică să nu abuzezi de generozitatea unor persoane care sunt dispuse să te sprijine. Nu vei face decât să sădești tensiune în relațiile cele mai apropiate.

Zâmbiți din abdomen! Exercițiu simplu pentru menținerea fericirii

ADVERTISING

Rac

S-ar putea ca relațiile parteneriale să fie destul de încordate și chiar să ai senzația că ești manipulat sau constrâns de cineva. Însă este foarte important să rămâi detașat, să nu scapi din vedere tabloul de ansamblu și scopul final pe care-l urmărești.

Fii receptiv la ce au ceilalți de spus și nu te grăbi să tragi concluzii. Nu e momentul să iei decizii pe termen lung, nici să-ți croiești acum un nou drum pentru viitor. Sondează terenul, ascultă, găsește punctele slabe ale unor colaborări și gândește-te cum să le ajustezi.

Leu

Este posibil ca astăzi să ai o stare ciudată, ca și când toată povara lumii se află pe umerii tăi. Te încearcă un sentiment puternic al datoriei, amestecat cu o lehamite greu de imaginat. Este o zi încordată, în care e indicat să te menajezi cât poți.

Sănătatea ar trebui să fie prioritatea ta acum, mai ales că oboseala acumulată se simte din ce în ce mai acut. La locul de muncă, există blocaje și neînțelegeri. Însă e necesar să ai răbdare, să nu forțezi lucrurile, să nu cauți cu înverșunare soluții, ci să lași să fie, să te detașezi, să aștepți zile mai fructuoase.

ADVERTISING

Fecioară

Probabil că ești tentat să îți înfrânezi orice dorință a inimii, de teamă că nu vei putea face față din punct de vedere financiar. Tinzi să fii reticent la orice nou proiect și, în consecință, să schimbi o serie de planuri, din acest motiv.

Adevărul este că blocajele de ordin financiar sunt cât se poate de reale și profunde. Iar următoarele trei săptămâni, cât timp Mercur va fi retrograd în zodia ta, vin să-ți arate ce ai de corectat și ajustat în atitudinea ta și în relațiile tale, astfel încât totul să se rezolve.

Fără Fecioară, probabil am fi pierduți

Balanță

Probabil că nu ești nici foarte vorbăreț și nici prea sociabil, mai ales în prima parte a zilei. Astăzi, simți nevoia să ai spațiul tău intim, să îți încarci bateriile, să ai liniște și tihnă. Așa că, cel mai probabil, vei petrece timpul liber împreună cu familia.

Este o zi bună și pentru îngrijire personală sau pentru investigații medicale. Pentru că ai șansa să descoperi cauza reală a lipsei de vitalitate sau o soluție eficientă de terapie.

Cristale favorabile zodiei Balanță

ADVERTISING

Scorpion

E destul de dificil să găsești puncte de convergență cu cei din jur, mai ales că tinzi să fii suspicios, tranșant, radical. Simți că se urzește ceva în spatele tău, dar nu știi ce și asta te irită peste măsură.

Probabil că astăzi vei avea tendința să te erijezi în detectiv și să cauți sursa tuturor zvonurillor și tensiunilor. Totuși, nu te aștepta să afli astăzi adevărul gol goluț. El se va revela în zilele următoare, puțin câte puțin.

Săgetator

Ți-e gândul la bani, la acumulări materiale și la schimbarea situației tale financiare în ansamblu. Ești extrem de hotărât să găsești resurse noi, să pui la treabă unele talente latente, să începi să-ți valorifici cu adevărat potențialul creator.

Numai că acum culoarele de acțiune par obstruate, iar soluțiile sunt aproape inexistente. Sau cel puțin asta este percepția ta. Tocmai de aceea,  ai răbdare, evită planurile mărețe care implică bani și cheltuieli, fii doar atent la modul în care se derulează lucrurile și fii gata să schimbi ce e de schimbat, mai ales în zona profesională.

Bancuri cu zodii: Săgetător

Capricorn

Tinzi să te vezi într-o situație fără ieșire la locul de muncă sau te simți frustrat și constrâns din pricina unor reguli cu care nu ești de acord. Este o perioadă tensionată, în care totul pare fără rost, sau te simți depășit de amploarea unor blocaje.

Cu toate acestea, nu e momentul să iei decizii pe termen lung și nici să fii prea tranșant în relațiile cu șefii sau colegii. Ai răbdare, măcar până diseară, când tot tabloul va deveni ceva mai clar.

Vărsător

O zi destul de încordată și obositoare. De fapt, este posibil să te simți epuizat, în urma unei perioade foarte solicitante. De asemenea, o ușoară șubrezire a sănătății poate fi prezentă.

Însă acestea nu sunt decât niște semnale că ceva în interiorul tău nu funcționează, e blocat, trebuie transformat. Și e momentul să-ți recunoști unele greșeli, să ceri iertare și să-ți iei niște angajamente. Mai ales față de ține.

Pești

S-ar putea ca ziua de astăzi, precum și experiențele din ultima vreme, să te încurajeze să faci puțină ordine printre prieteni. Și asta pentru că, pur și simplu, simți că nu mai rezonezi cu unii dintre ei.

Oricum, se pare că vei uimi anturajul cu deciziile pe care le iei sau cu gesturile foarte tranșante, radicale, fără cale de întoarcere. Nu prea ești dispus să faci compromisuri.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇