Horoscop zilnic: 27 august

Horoscop zilnic: 27 august

Berbec

Relațiile cu străinătatea sunt importante. S-ar putea ca o relație mai veche cu cineva aflat departe de granițele țării să ia sfârșit sau să te raportezi altfel la acea persoană.

Sunt favorizate demersurile legate de călătorii și de studii. În după-amiaza zilei, orientează-ți eforturile către activitățile culturale sau stai de vorbă cu cineva drag.

Decizii practice și raționale, nu cai verzi pe pereți. Mercur in Fecioară, 20 august – 5 septembrie 2020

Taur

Zi potrivită pentru chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora. Sunt momente bune pentru a-ți achita taxele, impozitele și datoriile de orice fel. Prudență la documente și acte juridice, deoarece există riscul erorilor de procedură și interpretare.

Spre sfârșitul zilei, abordarea disciplinelor spirituale îți poate aduce clipe minunate.

Gemeni

Ai multe de rezolvat în zona relațiilor parteneriale. Sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri. De reținut revelațiile din această perioadă, întrucât vei afla informații importante legate de bunul mers al unui proiect.

Beneficiezi de suficientă susținere astrală pentru a depăși orice situație cu brio.

ADVERTISING

Rac

Spor și succes la activitățile profesionale și la cele de rutină ale casei. Ai multe de făcut, însă bine ar fi să te bazezi doar pe forțele tale. Relațiile colegiale sunt umbrite, dar șefii sunt de partea ta.

Sănătatea este vulnerabilă, însă remediile naturiste sunt suficiente pentru a te revigora pe deplin. Plimbă-te în aer liber și odihnește-te pe îndelete.

Leu

Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult. Ești vesel, ai chef de glume, dar cei din jurul tău nu prea sunt părtași la starea ta. Sunt posibile neplăceri în relațiile menționate.

Fii prudent, deoarece totul stă pe un bulgăre de dinamită. În după-amiaza zilei, adună-i pe cei dragi la o mică petrecere sau ocupă-te de un hobby.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Casa și familia alcătuiesc subiectele principale. Se pot face mai ușor curățeniile generale, reparațiile curente sau chiar îți poți planifica schimbarea locuinței sau achiziționarea unui teren.

Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei. Cineva apropiat îți poate solicita ajutorul, însă rezolvă-ți mai întâi treburile tale.

Fără Fecioară, probabil am fi pierduți

Balanță

La mare căutare sunt relațiile cu neamurile și prietenii apropiați. S-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri în interes de serviciu sau pentru a-i ajuta pe cei dragi.

Pe de altă parte, avalanșa de informații ce vine spre tine te-ar putea pune pe gânduri. Selectează doar ce iți este de folos. Sunt momente potrivite pentru studii, cercetări, documentare.

Cristale favorabile zodiei Balanță

ADVERTISING

Scorpion

Astrele te îndeamnă să te ocupi de chestiuni financiare. Este un moment bun pentru a-ți verifica bugetul de venituri și cheltuieli și a merge la cumpărăturile necesare traiului zilnic.

Se recomandă prudență, deoarece există restricții la bani și bunuri. În după-amiaza zilei, detașează-te de aspectele vieții cotidiene și lecturează o carte bună.

Zâmbiți din abdomen! Exercițiu simplu pentru menținerea fericirii

Săgetător

Ești plin de energie, ai dori să te implici în tot și toate, dar bine ar fi să te ocupi doar de tine. Sunt momente bune pentru vizitele la saloanele de întreținere corporală sau pentru începerea unor cursuri de dezvoltare personală.

Tendința ta este de a te ocupa mai mult de ceilalți sau de a te refugia în problemele lor. Experiențe interesante astăzi!

Bancuri cu zodii: Săgetător

Capricorn

Nu prea ești vizibil astăzi. Dorința de interiorizare este la cote înalte și bine ar fi să-i dai curs. Sunt momente bune pentru a te detașa de forfota vieții și a te gândi pe îndelete la evenimentele și oamenii din viața ta.

Sănătatea este vulnerabilă, dar te poți obloji și singur. Treburi ușoare, plimbări în aer liber sau meditații în locuri sfinte.

Vărsător

O zi interesantă vizavi de prieteni. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia te vor pune pe gânduri. Apar vești importante legate de chestiunile financiare de la locul de muncă. Divergența opiniilor intre tine și ceilalți este la cote înalte.

Evită provocările și ascultă cu atenție ce ți se spune. Ești tentat să confunzi o relație sentimentală cu una de prietenie.

Pești

Domeniul profesional și problemele sale te vor solicita mult. Se întrezăresc evenimente importante în acest sens, așa încât fii pe fază. S-ar putea ca un șef să te provoace la un dialog important legat de poziția ta în cadrul serviciului în care activezi.

Spre seară, sfătuiește-te cu membrii familiei vizavi de turnurile de la serviciu.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇