Horoscop zilnic: 21 septembrie

Horoscop zilnic: 21 septembrie

Berbec

Astăzi e musai să achiți facturi, taxe, impozite sau să te ocupi de demersuri financiare legate de credite. Primești susținere astrală în acest sens, așa încât te vei descurca foarte bine. Discordia îți păzește atent sectorul finanțelor comune cu alții. Fii foarte atent și verifică, pe îndelete, orice document, dar mai ales situația bugetului de venituri și cheltuieli.

Finaluri fără precedent! Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2020

Taur

Ziua este excelentă pentru a dezvolta discuțiile sau demersurile cu partenerii de afaceri sau colaboratorii. Verifică pe îndelete mersul proiectelor în care ești implicat sau caută altele noi care te ajute te dezvolți atât din punct de vedere personal, cât și social.

Totuși, fii prudent cu partenerul de viață, deoarece se pot isca foarte ușor controverse.

Jupiter revine în mișcare retrogradă. Întoarcerea la valori uitate

Gemeni

O zi cu multă treabă la serviciu. Ești destul de nemulțumit de colegi și de munca pe care o desfășori, însă caută să privești doar partea frumoasă a lucrurilor.

Îți vin și bani, de aceea, depune eforturi serioase pentru a-ți îndeplini sarcinile și datoriile ce-ți revin. Implicarea excesivă în activitățile cotidiene și nemulțumirile interioare te pot obosi.

Oameni-oglinzi

ADVERTISING

Rac

Gândurile tale zboară la distracții și aventuri. Cei din jur nu-ți împărtășesc cheful de glume, de aceea, temperează-te. Se pot isca ușor discuții aprinse cu persoana iubită sau cu copiii.

Cel mai indicat ar fi te ocupi de un hobby și te ferești de provocările celorlalți. După-amiază, adună-i pe cei dragi la o serată amuzantă.

Curățați-vă casa, iar mintea vă va urma

Leu

Poți lămuri diverse chestiuni privitoare la familie, rude sau patrimoniu familial. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, dar cu puțin efort și mai ales cu umor, vei reuși depășești momentele delicate.

Evită temerile legate de segmentul domestic! Ceea ce pare acum neplăcut sau alarmant se va dovedi mai târziu contrariul. Dialogul cu cineva drag și de încredere te ajută să depășești totul cu bine.

Zâmbiți din abdomen! Exercițiu simplu de menținere a fericirii

ADVERTISING

Fecioara

Întâlniri și dialoguri interesante cu prietenii sau cu neamurile. O discuție mai veche cu cineva apropiat poate continua într-o dinamică greu de estimat sau controlat.

Pe de altă parte, sunt momente bune de a te gândi la parcurgerea unor forme de studiu necesare în domeniul profesional în care activezi. Ai răbdare și încredere în steaua ta norocoasă!

Balanța

Tentația cumpărăturilor este uriașă și deopotrivă păguboasă. Pe de o parte, dai bani, pe de alta, ai toate șansele să primești alții. Totuși, fii prudent, nu te hazarda la cheltuieli nefondate și mai ales evită gândurile legate de afaceri sau investiții.

Dozează-ți eforturile pentru organismul tău este destul de solicitat, iar nivelul energiei vitale fluctuează. Ai nevoie de odihnă conștientă.

ADVERTISING

Scorpion

Dai dovadă de multă hotărâre în a-ți rezolva treburile. Ceilalți te vor privi ca pe un exemplu demn de urmat, așa încât fii prudent și prezintă-te cum se cuvine.

Pe de altă parte, ar trebui fii mai atent la nevoile sufletului tău și -ți acorzi regulat momente de relaxare. După-amiază, vizitează un prieten sau plimbă-te prin parc.

Săgetător

Ar trebui dedicată ziua doar odihnei, plimbărilor în aer liber sau meditațiilor în locuri sfinte. Continuă periplul în ungherele sufletului tău și vei descoperi talente deosebite pe care nu le-ai pus în valoare până acum.

Sunt momente excelente de a-ți scoate la iveală toate fricile și de a le anihila. Ai încredere Universul te sprijină necondiționat!

Capricorn

Mulți prieteni în preajmă! Chiar dacă se ivesc și discuții contradictorii, ascultă mai întâi ce au de spus ceilalți și apoi spune-ți punctele de vedere. Totuși, printre rânduri vei găsi informații interesante legate de posibilitățile tale de dezvoltare personală și profesională.

Spre seară, detașează-te de forfota cotidiană și bucură-te de prezența celor dragi.

Vărsător

Bine ar fi discuți cu un șef de la serviciu. Ordonează-ți ideile, alege cuvinte puține, dar concise și prezintă-ți punctele de vedere legate de îmbunătățirea prestației tale profesionale.

Există posibilitatea de a nu fi luat în seamă, dar treci peste asta și continuă-ți demersurile propuse. Evită temerile legate de statutul tău social sau de imaginea ta în ochii celorlalți.

Pești

Dacă în prima parte a zilei ești preocupat de treburile cotidiene, în a doua parte, bine ar fi uiți capitolul muncă. Alcătuiește-ți un program de vizite la muzee, galerii de artă sau gândește-te la îmbogățirea bagajului de cunoștințe prin studiul culturilor altor țări.

Veștile din străinătate nu prea sunt pe placul tău, dar nu lua în seamă chiar tot ce auzi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇