Horoscop zilnic: 20 august

Horoscop zilnic: 20 august

Berbec

Se finalizează o etapă profesională importantă, deci fii prudent și verifică pe îndelete activitățile profesionale întreprinse până acum.

Ești foarte bine sprijinit de contextul astral al zilei, bine fiind să profiți de energia astrală degajată și să rezolvi onorabil orice îndatorire. Sănătatea este vulnerabilă, deci evită eforturile și stresul emoțional.

Taur

Ceva se va schimba în plan sentimental, atât în ceea ce privește relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii.

Vei privi cu luciditate la personale dragi, la situațiile în care sunteți implicați împreună, astfel că drept consecință, vei lua decizii importante, cu efecte pe termen lung în ceea ce privește atât aceste persoane, cât și activitățile, situațiile comune.

Gemeni

Multă forfotă în plan domestic, deoarece contextul astral de astăzi răscolește amintiri, chestiuni patrimoniale nerezolvate sau neînțelese, reevaluarea unor decizii vechi privitoare la familie și nevoile ei.

Fii prudent și răbdător, pentru că emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate. Se pot lămuri aspecte patrimoniale vechi împreună cu neamurile.

Oamenii-IUBIRE

ADVERTISING

Rac

Multe relații cu persoanele din anturajul apropiat se vor schimba începând de astăzi. Energia zilei îți favorizează evaluarea corectă a celor care îți sunt loiali cu adevărat și a celor care doar profită de pe urma ta.

Fii prudent și evită a povesti prea multe despre tine și intențiile tale! Tema de fundal a zilei o reprezintă veniturile și bunurile personale.

Leu

Primești bani, însă și cheltuiești, primești și cadouri, dar vin și vești despre schimbări salariale.

Tumultul din segmentul financiar se datorează energiei zilei care favorizează aspectele financiare de orice fel, începând cu informații prețioase în acest sens, până la cheltuieli necesare traiului cotidian. Fii deschis la tot ce se petrece în domeniul socio-profesional!

ADVERTISING

Fecioară

Hotărârea de a face lucrurile cu totul altfel începând de astăzi este mare și ușor de pus în practică.

Ai forța și determinarea interioară necesare pentru a renunța la ceea ce nu mai funcționează în viața ta și de a-ți trasa noi planuri de viitor. Chiar dacă unii mai înceracă să-ți pună bețe în roate, ei vor rămâne cu bețele, iar tu cu reușitele.

Balanță

Acordă momente numai pentru tine și treburile tale personale. Stările de spirit sunt controversate, fiindu-ți dificill să socializezi prea mult cu alții. Se prefigurează schimbări profunde la nivel mental, datorită concluziilor formulate.

În mod special segmentul profesional și imagina ta publică, sunt subiectele care te preocupă. Sănătatea este vulnerabilă, deci odihnește-te!

Dragă Dumnezeul Meu

ADVERTISING

Scorpion

Se întrezăresc schimbări în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional. Sunt momente favorabile pentru a înțelege clar cine îți este alături și te susține sincer și cine folosește măști binevoitoare ca să-și ascundă intențiile față de tine.

Însă, ceva se va modifica și în plan sentimental. Orice final este urmat de un început, de regulă, mult mai bun.

Săgetător

Schimbări în plan profesional, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt șanse de a te orienta spre un alt loc de muncă, într-un cu totul alt domeniu profesional.

Impulsurile zilei te vor ajuta să te detașezi de situații și relații învechite și total neptorivite ție acum și aici. Analizarea situației tale profesionale îți va aduce revelații nebănuite.

Capricorn

O zi care marchează începutul unui lung șir de schimbări mentale, fie la nivel de decizii personale, fie la nivelul filozofiei de viață.

Detașează-te de trecut, acceptă noul și împărtășește cu cei dragi stările și trăirile de astăzi. Energia astrală a zilei te ajută să fii obiectiv și realist cu propriile tale dorințe și situații în care te afli.

Ai grijă de tine! Mesajul îngerilor pentru luna AUGUST 2020

Vărsător

Sunt momente potrivite pentru a face un bilanț al banilor pe care îi obții din colaborări, dar și  pentru o verificare a bunurilor și cheltuielilor comune cu alții.

Prudență, discernământ, răbdare și perseverență! Sunt momente bune care îți favorizează găsirea unor soluții constructive pentru îmbunătățirea veniturilor și pentru rezolvarea bunurilor patrimoniale.

Pești

Adie vântul schimbării în plan partenerial. Deciziile de astăzi vor fi valabile multă vreme de acum încolo, deci fii atent la ce gândești că este foarte posibil să primești în viitorul apropiat.

Energia astrală a zilei te ajută să privești ca într-o oglindă atât la partenerul tău de viață, cât și la colaboratori. Dialoguri constructive, logice, clare, cu efecte pe termen lung.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇