Horoscop zilnic: 13 august

Horoscop zilnic: 13 august

Berbec

Ziua te predispune la călătorii pe distanțe scurte. Esti nevoit sa faci mai multe comisioane, însă te vei descurca fără probleme. O discuție cu cineva apropiat te poate pune pe gânduri.

Atenție la relațiile cu prietenii și protectorii, deoarece susținerea pe care ți-o oferă aceștia lasă mult de dorit. După-amiaza este potrivită pentru o reuniune cu cei dragi.

Taur

O zi în care se evidențiază cheltuielile necesare traiului cotidian. Nemulțumirile legate de bugetul de venituri și cheltuieli sunt la ordinea zilei, însă astrele au grijă să iți ofere doar ce ai nevoie în aceste zile.

Energia vitală este la cote reduse, așa încât dozează-ți eforturile și evită stresul. În a doua parte a zilei ai putea primi invitații de a ieși în lume.

Face Reading: SPRÂNCENELE – cum iei decizii și cum abordezi viața

Gemeni

Stările tale de spirit sunt controversate, astfel că este dificil să relaționezi cu ceilalți sau să te implici în activități solicitante. Este bine să te interiorizezi și să te gândești pe îndelete în ce segment de viață ai nevoie de îmbunătățiri și schimbări radicale.

Evită discuțiile contradictorii și hazardul. Odihnește-te, vorbește puțin și plimbă-te prin locuri liniștite.

ADVERTISING

Rac

Senzația că ceva se petrece dincolo de perdeaua cotidiană este accentuată și pe undeva este fondată. Sufletul tău este răscolit de amintiri, stări, trăiri și senzații deosebite.

Rolul lor este acela de a dizolva tipare mentale și comportamentale învechite și de a te orienta spre evoluție și progres. Odihnește-te, evită spațiile aglomerate, discuțiile lungi și stai în natură.

Leu

Prietenii îți sunt alături, însă fiecare are interesul lui. Este posibil să afli vești neplăcute legate de cineva drag, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Dialogurile cu ceilalti sunt dinamice, iar factorul neprevăzut îți poate cauza bulversări.

La serviciu ai mult de lucru, indicat fiind sa te ocupi doar de activitățile care nu cer prea mult efort fizic și intelectual.

O șansă în ceasul al 12-lea. Vibrația numerologică a lunii august 2020

ADVERTISING

Fecioara

Se recomandă prudență în relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt posibile răsturnări de situație greu de estimat. Există chestiuni profesionale în care nu ai decis corect la un moment dat, astfel încât acum ești nevoit să remediezi lucrurile.

Atitudinea deschisă și onestă te ajuta sa depășești neplăcerile. Spre seară, o discuție cu membrii familiei îți prinde bine.

Balanța

O zi potrivită pentru a-ți bucura sufletul cu activități culturale. Programează-ți călătorii în locuri frumoase, încărcate de istorie, dar vizionează și filme sau piese de teatru.

Pe de alta parte, te poți ocupa de aspecte legate de studii pe termen lung sau în străinătate. Alege să urmezi o formă de școlarizare necesară în domeniul profesional. Ocupă-te doar de propria ta persoană!

ADVERTISING

Scorpion

Capitolul financiar îți dă bătăi de cap, deoarece pot apărea cheltuieli deosebite prin intermediul altora. Însă este vorba despre plata unor daune făcute de alții, de achitarea unor restanțe la facturi, taxe, impozite sau ești nevoit să-ți reevaluezi relațiile cu diverse instituții financiare.

Răbdare, prudență și atenție sporită la tot ce ține de bani și bunuri comune.

Ai grijă de tine! Mesajul îngerilor pentru luna august 2020

Săgetător

Relațiile parteneriale și proiectele alcătuiesc subiectul principal al zilei. Contradicțiile dintre ce îți dorești tu și ce îți oferă ceilalți sunt destul de mari.

Atentie la ce spui, deoarece se pot strica relații bune sau se pot destrăma parteneriate profitabile. Ascultă și părerea celorlalți. Partenerul de viață îți poate face reproșuri legate de slaba ta implicare în cuplu.

Capricorn

Se întrezărește multă forfotă la serviciu, dar și acasă. Relațiile colegiale sunt umbrite și bine ar fi să ai în vedere că nu te poți baza pe nimeni. Dozează-ți eforturile și selectează prioritățile de lucrat.

Organismul îți poate da semnale de oboseală, dar și unele afecțiuni vechi se pot evidenția. Odihnește-te si folosește doar remedii naturale pentru îmbunătățirea stării tale generale.

Vărsător

Veselia și dorința de iubire sunt principalele aspecte care te interesează astăzi. Relația cu persoana iubita fluctuează, însă sunt momente pasagere. Se poate isca un mic conflict între generații, dar ambele părți pot învăța ceva din asta.

Sănătatea este slabită, deci fii mai atent la semnalele organismului. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.

Pești

Segmentul domestic are nevoie de atenția și sprijinul tău. Sunt momente bune pentru a sta mai mult cu membrii familiei, a lua legătura cu neamurile și pentru a rezolva chestiuni patrimoniale sau a plănui treburi gospodărești de anvergură.

La finalul zilei, detașează-te de senzațiile neplăcute și bucură-te de un mic chef alături de cei dragi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇