Horoscop de weekend: 5 - 6 septembrie

Horoscop de weekend: 5 - 6 septembrie

Berbec

Zile controversate la finalul acestei săptămâni! Debordezi de energie, iar cheful de a te ocupa de tot și toate este remarcat și apreciat de alții. Sunt momente prielnice pentru programări la saloanele de întreținere corporală, pentru o schimbare de look sau pentru a tăifăsui cu cineva drag.

O persoană influentă în mediul tău social îți poate da vești neplăcute legate de proiectele în care ești implicat.

Finaluri fără precedent! Atmosfera astrală SEPTEMBRIE 2020

Taur

Weekendul este potrivit detașării de cotidian, introspecției și regândirii planurilor personale și profesionale. Evită provocările și abordează totul cu un aer detașat.

Gândește-te la o reconfigurare a modului tău de relaționare cu tot ce te înconjoară. Stările de spirit fluctuează destul de mult, iar cele mai vulnerabile segmente anatomice sunt capul, gâtul și sistemul renal.

Vibrația numerologică universală a lunii SEPTEMBRIE: 13/4. Tot răul spre bine

Gemeni

La sfârșitul săptămânii sunt posibile dialoguri aprinse și situații inedite cu prietenii, deci fii prudent. O persoană în care aveai încredere te-ar putea dezamăgi.

Nu lua de bun chiar tot ce afli, însă reține că relațiile tale de prietenie sau cele de protectorat sunt destul de bulversante. Există șanse să apară și evenimente îmbucurătoare alături de oameni minunați.

ADVERTISING

Rac

Te poți bucura de putere socio-profesională și de renume în acest weekend. Există persoane în anturajul tău, interesate sa te împiedice, însă le poți înlătura fără probleme.

O discuție cu o persoană importantă te va mobiliza pentru implicarea în proiecte deosebite. Vor veni și bani din munca ta, așa încât acceptă provocările. Elimină, pe cât posibil, ceea ce nu te mai reprezintă!

Mesajul îngerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2020: Teste pentru relații

Leu

Finalul săptămânii îți amintește de studii și călătorii. Te poți ocupa cu succes de chestiuni ce vizează plecarea într-o călătorie în afara granițelor țării. Sunt momente excelente pentru reevaluarea filozofiei de viață și pentru renunțarea la concepții și planuri nepotrivite.

Dialogurile pe teme spirituale, meditațiile în locuri sfinte sau lecturarea cărților deosebite sunt de bun augur.

ADVERTISING

Fecioara

Se pare că în acest weekend apar vești importante legate de capitolul financiar. Dacă ești implicat în proiecte ce presupun banii și bunurile altora, verifică situația bugetului de venituri și cheltuieli. Ai putea descoperi ceva nereguli în acte sau faptul că unul din colaboratori are interese ascunse. Analizează discret situația și acționează în consecință.

Îngrijește-ți sănătatea!

Balanța

Relațiile parteneriale se vor evidenția destul de zgomotos la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile reproșuri și dialoguri aprinse, însă ține-ți firea și fii mai înțelegător cu ceilalți.

Ești destul de încordat și asta te face să reacționezi distonant. Detașează-te și ascultă ce au de zis ceilalți. Situația nu este așa de alarmantă pe cât pare. Concentrează-te pe partea bună a lucrurilor.

Scorpion

Zile cu activități de rutină în acest weekend, atât acasă, cât la locul de muncă. Relațiile cu ceilalți sunt plăcute, astfel că te poți bucura de sprijin, recunoașterea meritelor și reuniuni amuzante.

Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism, așa încât nu forța nota. Trasează un plan de îngrijire a sănătății pe termen lung, în care să incluzi și terapii naturiste.

ADVERTISING

Săgetător

La finalul acestei săptămâni ești foarte creativ și bine ar fi să te ocupi, pe îndelete, de hobby-urile tale. Cheful de distracții și aventuri te face remarcat în anturaj, însă fii atent, pentru că nu toți au cheful tău.

Relația cu persoana iubită este destul de conflictuală, dar cu prudență și discernământ poți înlătura neplăcerile. Evită speculațiile financiare și jocurile de noroc. Surprize plăcute!

Capricorn

Activitățile gospodărești au succes în acest weekend. Curățenii generale, reparații curente, reamenajări de decor sau vânzări și achiziționări de bunuri casnice.

Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă fii calm și treci peste neplăceri. Ceilalți nu sunt de acord cu atitudinea ta din ultimul timp. Găsește un echilibru între îndatoririle sociale și cele domestice.

Vărsător

Ești mai mult pe drumuri la sfârșitul acestei săptămâni. Probabil că trebuie să mergi în vizită sau ai de rezolvat treburi restante în locații diferite. Unele discuții cu cei apropiați te-ar putea pune pe gânduri, dar nu lua în seamă chiar tot ce auzi.

Detașează-te de problemele celorlalți și concentrează-te doar pe rezolvarea treburilor tale personale. Plimbări în aer liber și odihnă!

Pești

În weekend se întrezăresc cumpărături diverse. Indicat ar fi să faci un bilanț al veniturilor și necesităților imediate, astfel încât să nu fii pus în situația de a te împrumuta.

Este posibil să primești cadouri, recompense sau se va pune problema schimbării câștigurilor din munca proprie. Există restricții la capitolul financiar, așa încât fii prudent. Detașează-te de materalitate!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇