Horoscop de weekend: 22 - 23 august

Horoscop de weekend: 22 - 23 august

Berbec

Astrele te sfătuiesc să te ocupi în acest weekend de relațiile parteneriale și de colaborări. Există multă agitație în acest domeniu, dar și multă susținere.

Bine ar fi să verifici situația parcurgerii etapelor în cadrul colaborărilor în care ești implicat. Sunt posibile neîntelegeri cu partenerii, dar dialogul amiabil va juca un rol important în soluționarea conflictelor.

Taur

Ai multe treburi de rezolvat la finalul acestei săptămâni. Relațiile cu ceilalți sunt destul de tensionate, dar presărate și cu aspecte bune.

Combativitatea de care dai dovadă în rezolvarea sarcinilor care îți revin nu prea este privită cu ochii buni de către alții. Pe de altă parte, bine este să reții doar tu îți ești cel mai bun aliat. Fii prudent cu organismul tău și odihnește-te regulat.

Decizii practice și raționale, nu cai verzi pe pereți. Mercur în Fecioară, 20 august- 5 septembrie 2020

Gemeni

Zile minunate la sfârșitul acestei săptămâni pentru dialoguri cu cei dragi, dar și pentru distracții. Ești pus pe șotii, însă ceilalți s-ar putea să-ți taie elanul. Relația cu persoana iubită stă pe un bulgăre de dinamită.

Temperează-ți veselia și cheful de glume pe seama altora. Și copiii pot oferi surprize de proporții. Activitățile specifice unui hobby sunt cele mai indicate.

ADVERTISING

Rac

Treburile gospodărești se desfășoară bine în acest weekend. Sunt șanse pentru achiziționarea unei locuințe sau a unui teren. Noul se instala în acest segment de viață pe neașteptate.

Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. Evită discuțiile contradictorii și fii conciliant. Nostalgia copilăriei te cuprinde brusc, însă cei dragi îți vor alina dorul de trecut.

Ai grijă de tine! Mesajul îngerilor pentru luna AUGUST 2020

Leu

Finalul săptămânii anunță dialoguri și întâlniri cu cei apropiați, dar și excursii pregătite în grabă. Daca ești nevoit să călătorești, fii cu băgare de seamă și verifică atent toate detaliile.

Însă, unele informații sau unele gesturi ale altora te pot pune pe gânduri. Nu lua de bun chiar totul. Unele vești îți vor fi de folos peste o vreme. Relaxează-te și bucură-te de toate!

Fecioară

Aspectele bănești sunt reprezentative pentru acest weekend. Poți primi cadouri și recompense, dar și banii meritați în urma muncii depuse la un loc de muncă.

Capitolul financiar este foarte dinamic, însă prudența și discernământul te pot feri de neplăceri. Energia vitală este la cote scăzute, așa încât ocupă-te doar de activități ușoare. Prudență la cheltuieli!

ADVERTISING

Balanță

Săptămâna se încheie cu mult dinamism în relațiile parteneriale. Acestea sunt în continuă transformare, iar dacă ești implicat în proiecte, se pare ai foarte de mult de lucru.

trebui te bazezi doar pe forțele tale. Fii prudent și ține cont și de părerile celorlalți! Chiar dacă există multe nemulțumiri sufletești, la capitolul financiar sunt posibile surprize plăcute.

O sansa in ceasul al 12-lea. Vibratia numerologica a lunii AUGUST: 12 / 3

Scorpion

Finalizează această săptămână cu odihnă și dialog interior. Se pare că în sufletul tău este multă forfotă, iar ceilalți nu pot înțelege acest lucru.

Sunt posibile insomnii, vise premonitorii și revelații legate de evenimentele și oamenii din viața ta. Evită activitățile care te solicită prea mult. Există vulenerabilități profunde pe sistemul renal și pe coloana vertebrală.

Săgetător

Prietenii alcătuiesc subiectul tău favorit din acest weekend. Este nevoie de prudență în toate tipurile de relații. Ai multă susținere din partea celorlalți, dar se pare tu nu prea observi acest lucru.

Detașează-te de toți și de toate! Poți primi sfaturi și îndemnuri folositoare, chiar dacă unele nu îți sunt pe plac deocamdată. Îngrijește-ți sănătatea întregului organism!

ADVERTISING

Capricorn

Finalul acestei săptămâni aduce tumult în planul relațiilor cu șefii și autoritățile. Dialogurile cu ceilalți îți vor oferi informații noi legate de viitorul carierei tale.

Exista și nemulțumiri în acest sens, dar observă atent și cu încredere partea bună a lucrurilor. Statutul tău social și modul în care te tratează ceilalți se pot modifica excelent, dar asta depinde doar de tine.

O graniță între trecut și viitor. Atmosfera astrală AUGUST 2020

Vărsător

Relațiile cu străinătatea te interesează în mod special în acest weekend. Sunt șanse bune să pleci la studii sau în interes de serviciu în afara granițelor tarii. Totuși, bine este să iei în calcul și factorul neprevăzut.

Chiar daca apar răsturnări de situație, totul este spre binele tău. Programează-ți plimbări într-o grădină botanică sau participarea la un curs-hobby.

Pești

Zile bune la sfârșitul acestei săptămâni pentru achitarea taxelor, impozitelor și a datoriilor de orice fel. Norocul la banii și bunurile altora este accentuat, dar fii cu băgare de seamă.

Discordia îți poate crea neplăceri în orice moment. Verifică atent situația documentelor financiare și patrimoniale. S-ar putea să descoperi nereguli, dar cu prudență și discernământ se pot remedia.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇