Horoscop de weekend: 19 - 20 septembrie

Horoscop de weekend: 19 - 20 septembrie

Berbec

La finalul acestei săptămâni este bine te ocupi pe îndelete de partenerul de viață, de cei de afaceri sau de colaborările și proiectele desfășurate în comun cu alții. Sunt posibile reproșuri, dialoguri contradictorii și dezvăluiri neplăcute. Fii precaut, ascultă ce ți se spune și evită deciziile pripite. Unele relații de acest gen se pot rupe definitiv. Banii și bunurile comune sunt subiecte demne de luat în calcul.

Marte retrograd: Dezgroapă-ți viitorul din visul adormit!

Taur

Activitățile din sfera profesională îți vor da bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Rutina și dialogurile contradictorii îți displac, dar cu puțin efort vei depăși totul cu bine. Organismul este destul de solicitat și se pot accentua afecțiuni mai vechi sau mai noi. Ai grijă de alimentație, mergi mai des la plimbare și odihnește-te suficient. Duminică, partenerul de viață te solicită mult și bine.

Vibrația numerologică universală a lunii Septembrie: Tot răul spre bine!

Gemeni

Sfârșitul săptămânii anunță distracții, peripeții, dar și conexiuni amoroase. Cu persoana iubită este greu te înțelegi deocamdată, așa încât evită explicațiile sau discursurile delicate. Insă, vei avea de-a face și cu copiii și năzbâtiile lor. Un hobby te poate ajuta să te relaxezi și să-ți redea poftă de viață. Odihnește-te și evită excesele de orice fel! Duminică se conturează treburi în sfera profesională.

Finaluri fără precedent! Atmosfera astrală a lunii Septembrie

ADVERTISING

Rac

Finalul acestei săptămâni este potrivit treburilor gospodăreșți, dar și relațiilor cu familia. Este nevoie de multe eforturi din partea ta pentru a ajunge la un consens cu ceilalți vizavi de patrimoniu sau chestiuni ce privesc spațiul locativ. Ține cont și de sfaturile celor dragi! Cineva din familie poate avea probleme de sănătate și -ți ceară ajutor. Distracții alături de cei dragi.

Leu

Excursiile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat sunt propunerile astrelor pentru acest weekend. S-ar putea fii nevoit mergi în vizită la rude sau prieteni pentru a-i ajuta. Fie pleci în scop turisitc, fie în orice alte scopuri, fii prudent, deoarece neprevăzutul îți poate crea neplăceri greu de anticipat. Gândirea și comunicarea sunt distorsionate. Odihnește-te acasă, alături de cei dragi.

Fecioara

La sfârșitul acestei săptămâni predomină chestiunile legate de banii câștigați din muncă proprie. Se pare ți nemulțumit de veniturile tale și cu greu deslușești din ce vei câștiga bani pe viitor. Evita speculațiile, împrumuturile sau cheltuielile nefondate! Deocamdată ai șanse și noroc la banii și bunurile altora. Detașează-te de materialismul cotidian! Dialoguri și întâlniri cu prietenii. Evită a-ți exprimă opiniile și planurile de viitor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanța

Weekend-ul acesta este potrivit pentru a te ocupa doar de ține. Îți sunt favorizate tratamentele cosmetice, ședințele de masaj, exercițiile fizice sau alte activități ce vizează sănătatea și întreținerea corpului tău. Stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici au de suferit și relațiile cu ceilalți. Detașează-te de tumultul vieții și fii mai înțelegător! Cheltuieli cotidiene, însă îți vin și bani dinspre locul de muncă.

Scorpion

ți foarte sensibil, emotiv și fără chef la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt momente bune pentru retragere din forfota cotidiană, singurătate sau plimbări în aer liber. Recomandabil este -ți îndrepți eforturile doar către propria ta persoană șite desprinzi ceilalți. Sănătatea este vulnerabilă. Evită tratamentele alopate și îmbrățișează-le pe cele naturiste! Duminică te vei simți mai bine și ar trebui să-ți revizuiești toate planurile.

ADVERTISING

Săgetător

Apar în preajmă prietenii la finalul acestei săptămâni. Este posibil fii invitat la evenimente sociale deosebite în care ochii și urechile celorlalți fie ațintite asupra ta. Totuși, reuniunile cu multă lume te obosesc, existând riscul să deslușești cu greu ce vor ceilalți de la ține. Ești interesat de asociațiile umanitare sau grupurile cu preocupări spirituale. Rezervă momente de odihnă și reflecție.

Capricorn

Sfârșitul acestei săptămâni te va aduce în prim planul vieții sociale. Ori ești nevoit participi la reuniuni cu persoane importante ori pur și simplu mergi la un eveniment monden unde devii repede o mică vedetă. De reținut foarte ușor pot apărea situații neplăcute legate de imaginea ta în fața celorlalți sau legate de statutul tău social. Observă felul în care te tratează și te privesc ceilalți.

Vărsător

Ești interesat de filozofie, religie sau discipline spirituale în acest weekend. Se pare vei avea cu cine dezvolți aceste subiecte și anume cu persoane interesante, unele chiar din afară țării. Culturile și civilizațiile străine pot intră în sfera ta de interes. Te poți gândi la călătorii îndepartate, dar deocamdată vor rămâne la stadiul de gânduri. Antrenează-i și pe cei dragi în discuții filozofice.

Pești

Weekend-ul este favorabil verificării bugetului, achitării facturilor și pentru dialoguri legate de bani și bunuri deținute în comun cu alții. Fii prudent și evită datoriile, creditele sau speculațiile financiare. Ai șanse mai mari vizavi de câștigurile din muncă proprie, astfel încât nu te baza pe cele ale altora. Rezervă momente pentru odihnă și lectură. Sunt momente bune pentru a separa esențele de aparențe.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇