Zelenski, mesaj ferm în fața liderilor de stat din Liga Arabă, aliați ai lui Putin

Zelenski, mesaj ferm în fața liderilor de stat din Liga Arabă, aliați ai lui Putin

În timp ce lumea așteaptă contraofensiva Ucrainei pe frontul de luptă, Zelenski a lansat deja una la nivel diplomatic. În ultima săptămână, el a fost în Italia, la Vatican, în Germania, Franța și Marea Britanie, pentru a obține sprijin pentru apărarea țării sale.

Vineri, a făcut o vizită-fulger în Arabia Saudită, ca să se adreseze șefilor de stat din Liga Arabă, reuniți pentru summit-ul anual. Liderul ucrainean a ajuns la Jeddah cu un avion al guvernului francez. Demn de remarcat este că țările arabe sunt, în măsură mai mică sau mai mare, aliate ale Moscovei. Doar Siria a susținut în mod deschis invazia Rusiei.

ADVERTISING

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei: „Sper ca majoritatea celor care suntem aici prețuim pacea și dreptatea. Astăzi se împlinesc 450 de zile de când purtăm război împotriva invadatorilor ruși. Sunt sigur că veți înțelege apelul pe care vreau să-l lansez aici, în Jeddah: Ajutați-ne să ne protejam poporul!”.

Citeşte integral pe ŞtirileProTV.ro

Ziua 451: Dronele rușilor cad ca muștele. Biden îl așteaptă cu bani pe Zelenski. Moscova nu mai primește ochelari de soare și uscătoare de păr

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇