Un tânăr de 21 de ani a primit 15 amenzi într-o singură noapte

Un tânăr de 21 de ani a primit 15 amenzi într-o singură noapte

Un tânăr de 21 de ani a primit, într-o singură noapte, 15 amenzi contravenţionale în valoare totală de 11.890 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România timp de 420 de zile.

„În data de 19 februarie, în jurul orei 02,34 poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe raza municipiului în Piaţa Trandafirilor, în vederea stabilirii scopului prezenţei pe raza respectivă, întrucât şoferul manifesta un comportament agresiv în timpul circulaţiei pe drumurile publice.

ADVERTISING

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalelor poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea, poliţiştii pornind în urmărirea autoturismului, şoferul acestuia, în acest timp, provocând un accident cu pagube materiale. În urma investigaţiilor efectuare, poliţiştii au identificat, la scurt timp, un tânăr în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea faptelor. (…)

Valoarea sancţiunilor aplicate: 11.890 de lei, fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din România de 420 de zile şi reţinerea certificatului de înmatriculare a autoturismului", a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

ADVERTISING

Poliţiştii au arătat că tânărul a comis mai multe abateri la regimul rutier.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇