Șofer urmărit și amendat de polițiști după ce i-a criticat pentru felul neregulamentar în care staționau cu mașina (Video)

Șofer urmărit și amendat de polițiști după ce i-a criticat pentru felul neregulamentar în care staționau cu mașina (Video)

Un șofer din Argeș care le-a atras atenția polițiștilor că staționau neregulamentar în apropierea unei intersecții și cu ușa larg deschisă (foto), a fost oprit în trafic la scurt timp de polițiștii respectivi și amendat cu 725 de lei pentru că … avea trusa medicală expirată.

Amenda a fost dată ca urmare a unui „control de rutină”, conform declarației agentului, înregistrat de șofer cu o cameră de bord.

Înregistrarea a fost postată online de jurnaliștii de la epiteşti.ro, iar în imagini se vede și se aude cum se vede cum şoferul încetinește în dreptul echipajului care stătea cu ușa larg deschisă și le spune polițiștilor că exista riscul să ia ușa cu botul mașinii sale.

ADVERTISING

”Aşa se parchează, în intersecţie?”, a mai spus șoferul văzându-și de drumul lui.

La scurt timp, el a fost oprit în trafic de polițiștii care plecaseră pe urma lui și l-au oprit cu semnale acustice și cu megafonul -  „Trage pe dreapta, Mazda!”.

Întrebat de ce a fost oprit, poliţistul care s-a recomandat drept ”Răduţ, de la Secţia 2 Poliţie”, a răspuns ”Control de rutină”, după care a cerut documentele și să i se prezinte dotarea mașinii.

La final, șoferul a fost amendat cu 725 de lei pentru că trusa medicală era expirată, iar polițistul a spus că dacă are obiecții, să le treacă pe procesul verbal.

ADVERTISING

Un punct de vedere similar a avut și conducerea IPJ Argeș, care a transmis redacției epitești.ro un comunicat prin care se arată că orice persoană care se consideră nedreptățită într-o astfel de situație se poate adresa instanței.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇