Un șofer de microbuz bate o femeie care nu vrea să se așeze pe scaun. Incidentul, filmat de alți pasageri (Video)

Un șofer de microbuz bate o femeie care nu vrea să se așeze pe scaun. Incidentul, filmat de alți pasageri (Video)

Un şofer de microbuz din judeţul Bacău a fost reţinut, vineri, după ce a lovit cu pumnii, în repetate rânduri, o femeie care a refuzat să se aşeze pe scaun. Incidentul a fost filmat de alţi pasageri care au postat imaginile pe reţelele de socializare.

Conform imaginilor postate online, incidentul a avut loc joi, într-un microbuz care circulă pe ruta Bacău-Oneşti. Şoferul microbuzului o bate cu pumnii pe o femeie, pe motiv că aceasta a vrut să stea în picioare în timpul cursei. 

Update :a fost arestat Șofer de microbuz lovește în cap o bătrână pt ca a vrut sa stea în picioare,. pe ruta Bacău – Onești

Publicată de Anda Andrei pe Joi, 30 martie 2023

În imagini se vede cum bărbatul o ameninţă şi înjură pe femeie: ”Ori stai jos, ori îți f… Dumnezeul mă-tii!”, îi spune el, lovind-o cu pumnul în cap.

ADVERTISING

În acel moment, femeia reacţionează, înjurând la rândul său, iar şoferul continuă să o lovească în cap cu pumnii, până când ceilalţi pasageri intervin. 

Vineri, Poliţia judeţeană Bacău a anunţat că bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost reţinut de poliţiştii din Oneşti, pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇