Un bărbat a fost huiduit de protestatari, după ce le-a spus că tatăl său a murit de Covid și le-a reproșat că au ieșit în stradă (Video)

Un bărbat a fost huiduit de protestatari, după ce le-a spus că tatăl său a murit de Covid și le-a reproșat că au ieșit în stradă (Video)

Un bărbat din Constanța a fost huiduit, marți seara, de protestatari după ce le-a reproșat că au ieșit în stradă și le-a spus că tatăl său a murit de Covid în urmă cu două zile.

Tânărul a ieșit la balcon și a strigat la manifestanți că situația în țară este gravă și să nu mai protesteze față de restricțiile anti-pandemie, potrivit Digi24.

„Unde protestați așa? Să intrați la secție la ATI, la Boli Infecțioase, să vezi ce înseamnă oamenii cu COVID acolo. Nu mai protestați, nu mai protestați așa, e război, nu vă dați voi seama. A murit tata acum două zile de COVID. Acum două zile, tata… de COVID și voi protestați. Să vă fie rușine”, le-a spus tânărul.

În acel moment, protestatarii care mărșăluiau l-au huiduit pe bărbat.

Priviți asta 🙁

Posted by Vlad Petreanu on Tuesday, March 30, 2021

Peste 250 de oameni au protestat marți seara la Constanța. A fost a treia zi de proteste în mai multe orașe din țară, față de restricțiile impuse în pandemie, însă numărul participanților a fost mult redus.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇