O femeie și fiica ei de șase ani, lovite în plin de o mașină pe una dintre cele mai circulate străzi din Ploiești UPDATE: Șoferul a fost reținut

O femeie și fiica ei de șase ani, lovite în plin de o mașină pe una dintre cele mai circulate străzi din Ploiești UPDATE: Șoferul a fost reținut

O femeie şi fiica ei în vârstă de 6 ani au fost lovite de un autoturism, sâmbătă seară, în timp ce traversau una dintre cele mai circulate străzi din Ploieşti.

Accidentul a avut loc pe Şoseaua Nordului din Ploieşti și, conform polițiștilor, femeia de 40 de ani și fetița ei de 6 ani au fost lovite în timp ce traversau strada de un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani.

Martorii la accident spun că cele două se aflau pe trecerea pentru pietoni, iar şoferul a intrat pe linia de tramvai cu viteză şi le-a lovit în plin.

ADVERTISING

UPDATE: Tânărul care a lovit cu mașina, sâmbătă, în Ploiești, o femeie și o fată de 6 ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. La testarea cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Testul a ieșit negativ la consumul de alcool. Tânărul va fi prezentat duminică unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cele două victime au fost transportate la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Violeta Tănase, a declarat duminică pentru News.ro că femeia a suferit o fractură la un cot, o altă fractură la gleznă, un traumatism toracic şi este internată la Secţia de ortopedie a spitalului.

ADVERTISING

Fetiţa, care a fost dusă, în primă fază, tot la Spitalul Judeţean de Urgenţă, avea un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la un picior, fiind transferată pentru internare la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇