Nicuşor Dan a sesizat Parchetul după decesul celor trei persoane de la Spitalul Victor Babeș

Nicuşor Dan a sesizat Parchetul după decesul celor trei persoane de la Spitalul Victor Babeș

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, după ce trei persoane au murit din cauza defecțiunii la instalaţia de oxigen a unităţii mobile de Terapie Intensivă de la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Edilul a precizat că vinovaţii trebuie identificaţi şi pedepsiţi.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți. Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală....

Publicată de Nicușor Dan pe Luni, 12 aprilie 2021

Poliția face cercetări

Poliția Capitalei - Serviciul Omoruri a anunțat că face cercetări în acest caz.

”Astăzi, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri, sub coordonarea unităţii de parchet competente teritorial, a declanşat cercetări cu privire la decesul a trei persoane, pacienţi, în cadrul unei unităţi spitaliceşti din sectorul 3”, a transmis, luni seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările vizează stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!