Jaf ca-n filme la un mall din Iași: Au tăiat tavanul, au furat seiful și au dispărut tot prin acoperiș

Jaf ca-n filme la un mall din Iași: Au tăiat tavanul, au furat seiful și au dispărut tot prin acoperiș

Un jaf ca-n filme de spectaculos a avut loc în centrul comercial Carrefour ERA Park din Iași.

Hoții au pătruns prin acoperișul din tablă al complexului, au coborât înauntru și au furat un seif cu 30.000 de euro dintr-o casă de schimb valutar.

Acum poliţiştii îi caută pe hoţi pe camerele de supraveghere din zonă, dar sunt destul de debusolaţi pentru că infractorii par să se fi evaporat după ce au fugit tot prin acoperiş. Hoţii nu au lăsat cine ştie ce urme la locul faptei. Anchetatorii caută amprente sau orice mic semn inclusiv pe câmpul din apropiere, care duce spre Uricani şi Miroslava.

ADVERTISING

Culmea este că modul de operare seamănă cu un jaf care a avut loc tot în acelaşi centru comercial, în 2015, dar atunci a fost vizat magazinul Altex, de unde hoţii au furat telefoane mobile şi laptopuri de 500.000 de lei, scrie Ziarul de Iaşi.

Jaful de acum a avut loc duminică noapte, în jur de ora 3. Hoţii au spart acoperişul din tablă deasupra unui magazin de schimb valutar. Au coborât cu o scară sau cu ajutorul unor frânghii şi au luat un seif.

Anchetatorii cred că hoţii au venit “la pont”, pentru că de obicei în afacerile de schimb valutar nu se lasă bani pe timpul nopţii în seif.

ADVERTISING

“La data de 7 august, în jurul orei 4.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un spaţiu comercial, din municipiul Iaşi, de unde ar fi sustras bani. Cercetările continuă în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală, precum şi pentru recuperarea prejudiciului”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇