Într-o curbă, un excavator transportat a căzut peste o mașină: o tânără a murit, alta este grav rănită (Foto)

Într-o curbă, un excavator transportat a căzut peste o mașină: o tânără a murit, alta este grav rănită (Foto)

O tânără a murit şi o alta a fost grav rănită, vineri, după ce un buldoexcavator a căzut peste autoturismul în care se aflau, pe DN 7 în localitatea Păuliş, judeţul Arad.

Potrivit IPJ Arad, accidentul a avut loc într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, unde buldoexcavatorul a căzut de pe trailerul care-l transporta, pe un autoturism care se deplasa de pe sens opus.

”În urma accidentului în care a fost implicat un autoturism peste care a căzut un buldoexcavator, au rezultat două victime, două femei încarcerate, printre care una decedată. Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani.

ADVERTISING

Pompierii au acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă şi transportată la spital”, a transmis ISU Arad.

accident-Arad-excavator

Bărbatul care transporta buldoexcavatorul are 50 de ani și este din Săvârşin. El a fost testat cu aparatul alcooltext și rezultatul a fost negativ.

Femeia de 25 de ani care conducea autoturismul a murit, în timp ce pasagera, de 22 de ani, a fost grav rănită.

Buldoexcavatorul, transportat cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă, are aproximativ 25 de tone.

ADVERTISING

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Foto: ISU Arad

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇