Giurgiu: Acoperișuri luate de vânt, mașini avariate și copaci căzuți

Giurgiu: Acoperișuri luate de vânt, mașini avariate și copaci căzuți

Acoperişuri luate de vânt, maşini avariate şi copaci căzuţi – acesta este bilanţul furtunii care a avut loc luni seară în Giurgiu, pompieri fiind chemaţi să intervină în mai multe cazuri.

„Acoperişul de pe un bloc situat pe B-dul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu a fost luat de vânt, în urmă cu puţin timp. În cădere, acesta a avariat uşor două autoturisme. Într-una dintre maşini se afla un conducător auto care, din fericire, nu a fost rănit”, a precizat ISU Giurgiu.

furtuna-Giurgiu-acopeerisuri
Foto: ISU Giurgiu

Bucăţile mari de tablă şi astereală au căzut pe şosea, circulaţia fiind îngreunată pe timpul intervenţiei pompierilor.

ADVERTISING

La caz a intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru îndepărtarea acoperişului.

Totodată, în urma fenomenelor meteo periculoase, pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu au mai intervenit în municipiu şi pe DJ 504.

Pe strada George Coşbuc s-a acţionat pentru înlăturarea unui copac căzut pe acoperişul unei case, iar pe strada Tineretului, pentru a înlătura crengile unei sălcii căzute peste un autoturism. Maşina nu a fost avariată.

ADVERTISING

Pe Aleea Alexandriei, s-a intervenit pentru a îndepărta creanga unui plop ce era căzută pe acoperişul şi pe faţada unui bloc, iar pe DJ 504, între localităţile Giurgiu şi Vieru, pentru îndepărtarea unui copac rupt de vânt, care era căzut pe partea carosabilă şi bloca ambele sensuri de circulaţie.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇