Experienţe de groază într-un avion, din cauza turbulențelor: Sărea în sus și în jos, ca o minge (Video)

Experienţe de groază într-un avion, din cauza turbulențelor: Sărea în sus și în jos, ca o minge (Video)

Cel puțin 17 persoane care se aflau la bordul unui avion au fost rănite, duminică, în urma unor turbulențe puternice. Aeronava zbura de la Mumbai, India, la Durgapur.

Amit Baul, care se afla în avion, spune că nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun în timpul zborului: avionul a fost plin, mâncarea a fost servită la timp, iar pasagerii fie dormeau, fie se jucau pe telefoanele mobile, scrie BBC.

El a declarat că a zburat de foarte multe ori între Mumbai și Durgapur, în ultimele patru luni, și a preferat compania SpiceJet, pentru că oferă zboruri non-stop.

ADVERTISING

Bărbatul povestește cum, cu 35 de minute înainte de aterizarea programată, a simțit o oarecare turbulență. Din nou, spune el, nu i s-a părut nimic neobișnuit. Se afla pe un scaun din ultimul rând și și-a pus centura de siguranță.

Dar pe măsură ce avionul a început să coboare, lucrurile s-au înrăutățit.

”Următoarele 15-17 minute au fost cele mai proaste momente din viața mea. Nu știu dacă am zburat printr-o furtună, dar avionul a început să sară în sus, în jos și în lateral. Era ca o minge de cauciuc. Mi-am strâns centura de siguranță și mi-am ținut puternic de mânerul scaunului”, a relatat bărbatul.

ADVERTISING

Amit Baul afirmă că a văzut pasageri, care probabil uitaseră să-și pună centura de siguranță și care săreau de pe scaune și loveau zona de bagaje de deasupra capului.

”Doi bărbați care stăteau lângă mine au fost puțin răniți, pentru că probabil nu și-au strâns centura de siguranță. În fața mea stătea o femeie cu fiica ei de 11 ani. Au fost aruncate de pe scaune de mai multe ori. Femeia a rămas pe podea, agățată de mânerele scaunului”, a povestit bărbatul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇