Donald Trump și-a înmormântat fosta soție pe un teren de golf, ca să scape de taxe

Donald Trump și-a înmormântat fosta soție pe un teren de golf, ca să scape de taxe

Ivana Trump, prima soție a fostului președinte al SUA Donald Trump, a fost înmormântată lângă prima gaură a clubului național de golf Trump din New Jersey.

Locația mormântului Ivanei Trump poate avea implicații fiscale pentru afacerea deținută de fostul președinte, potrivit Business Insider.

Asta pentru că, potrivit codului fiscal din New Jersey, terenul care este dedicat unui cimitir este scutit de taxe, impozite, rate și evaluări. Mai exact, cimitirele nu plătesc taxe imobiliare, rate și evaluări sau impozite pe proprietatea personală pe terenurile lor, impozite pe afaceri, impozite pe vânzări, impozite pe venit și impozite pe moștenire.

ADVERTISING

Ivana Trump, fosta soție a fostului președinte Donald Trump, este prima persoană despre care se știe că a fost înmormântată pe terenul de golf.

Donald Trump a plănuit de cel puțin un deceniu să construiască un cimitir pe acest teren. NPR a relatat în 2012 că intenția sa a fost să construiască un mausoleu pentru a fi îngropată acolo toată familia sa.

Ulterior, și-a modificat propunerea pentru a construi pe proprietatea respectivă un cimitir cu peste 1.000 de morminte.

Apoi și-a schimbat iar planurile și a vrut să creeze un „cimitir privat de familie cu 10 parcele” în aceeași locație, a raportat The Washington Post în 2017.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Trump a modificat iar propunerea, pentru a include un cimitir cu 284 de parcele, cu morminte disponibile pentru vânzare.

Ivana Trump a murit pe 14 iulie, în casa ei din Upper East Side, la 73 de ani.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇