A murit Ivana Trump

A murit Ivana Trump
Foto: Hepta.ro

Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump și mama a trei dintre copiii acestuia, a murit la vârsta de 73 de ani.

„A fost o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă și inspirațională”, a scris Donald Trump pe platforma sa de socializare, Truth Social, potrivit BBC.

"Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. Ea a fugit din comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre curaj și tenacitate, compasiune și determinare", a menţionat familia Trump, într-un comunicat.

ADVERTISING

Nici declarația familiei Trump și nici postarea fostului președinte nu au precizat cauza morții. New York Post a aflat pe surse că Ivana ar fi suferit un infarct în apartamentul ei din Manhattan.

Ivana Trump s-a născut în Cehia și s-a căsătorit cu Donald Trump în 1977. Au divorțat 15 ani mai târziu, în 1992. Au avut împreună trei copii - Donald Jr., Ivanka și Eric Trump.

Fost model, după ce a divorțat, și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte, dar și de bijuterii și produse cosmetice. De asemenea, a scris în mai multe publicații și a publicat câteva cărți, printre care și o autobiografie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După Ivana, Donald Trump s-a căsătorit cu actriţa Marla Maples, cu care a avut o a doua fiică, Tiffany. Apoi, el este însurat în 2005 cu Melania Trump, mama lui Barron, care acum are 16 ani.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇