Crimă în Bragadiru: Doi soți au fost înjunghiați de fostul concubin al fetei lor

Crimă în Bragadiru: Doi soți au fost înjunghiați de fostul concubin al fetei lor

O femeie a murit, iar soţul său a fost dus în stare gravă la spital, duminică seară, cei doi soţi fiind înjunghiaţi de un bărbat, în localitatea ilfoveană Bragadiru.

Fiul de 17 ani al celor doi a fost cel care a anunţat poliţia.

Potrivit IPJ Ilfov, poliţiştii au fost anunţaţi duminică seară, prin numărul 112, de către un băiat cu privire la faptul că părinţii săi au fost înjunghiaţi de către un bărbat.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Bragadiru pentru efectuarea activităţilor din competenţă, în cauză constatând că cele sesizate se confirmă şi că persoana bănuită de comiterea faptelor nu se mai afla la adresa respectivă. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat şi două echipaje medicale, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare au declarat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani, iar pe bărbatul, în vârstă de 52 de ani,  l-au transportat la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale  de specialitate”, se arată în comunicatul autorităților.

ADVERTISING

Poliţiştii oraşului Bragadiru, împreună cu cei de la acţiuni speciale, l-au identificat pe bărbatul suspectat de comitea faptelor şi l-au găsit pe acesta la locuinţa sa. El a fost ridicat pentru a fi dus la audieri.

UPDATE Principalul suspect este fostul concubin al fiicei celor două victime, un bărbat de 37 de ani din satul Dârvari. Primele date din anchetă arată că gestul bărbatului de a-i agresa pe părinţii fostei sale partenere a venit pe fondul răzbunării.

Agresiunea a avut loc cel mai probabil pe fondul nemulţumirii provocate de despărţirea de fiica celor doi.

ADVERTISING

El este cercetat pentru omor şi tentativă de omor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇