Cine sunt cele 7 victime carbonizate de la Ferma Dacilor. A fost identificat pe baza ADN și fiul serviciului secret al Armatei

Cine sunt cele 7 victime carbonizate de la Ferma Dacilor. A fost identificat pe baza ADN și fiul serviciului secret al Armatei

Cele şapte victime carbonizate care au fost găsite de pompieri în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor au fost identificate pe baza probelor ADN.

Surse judiciare au precizat pentru Agerpres că anchetatorii au recoltat probe ADN pe care le-au comparat cu mostre luate de la rudele victimelor. În continuare este căutată o a opta persoană dispărută.

Una dintre victime este fiul generalului Petru Băiceanu, şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei.

Este vorba despre Vlad Băiceanu, un student de doar 21 de ani.

ADVERTISING

Antena 3 publică celor morţi în incendiul de la Ferma Dacilor:

- Lucian Ene 

- doi dintre băieţii lui Lucian Ene (adolescenţi, fotbaliști)

- Anca Gavrilă - Călăraşi, 20 de ani, studentă în anul II la Facultatea de Sociologie, prietenă cu fiul patronului

- Andrei Niţescu - student la Politehnică, 22 de ani, prieten cu fiul patronului

- Vlad Băiceanu, 21 de ani, fiul generalului Petru Băiceanu, şeful Direcţiei de Informaţii a Armatei (Gîndul notează că şi Petru Băiceanu s-ar fi aflat la locul tragediei.)

ADVERTISING

- fiul patronului Cornel Dinicu

- Adrian Marinescu.

În paralel, sunt în derulare audieri la sediul Poliţiei Mizil.

În cauză sunt efectuate cercetări in rem (referitor la faptă) pentru distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru şi ucidere din culpă, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

"Sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova fost începută cercetarea la faţa locului, fiind cooptaţi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul IPJ Prahova, experţi din cadrul INSEMEX, inspectori de inspecţia muncii precum şi specialişti din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii.

ADVERTISING

Din primele cercetări a rezultat faptul că în incendiu ar fi fost surprinse mai multe persoane, în cazul a şapte dintre acestea, 3 minori şi 4 majori, intervenind decesul, o a opta persoană nefiind găsită până în prezent, iar alte două persoane fiind transportate la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

De asemenea, în urma incendiului, au fost provocate distrugerea şi degradarea unor bunuri imobile şi mobile, precum şi a unor lucrări, echipamente, instalaţii sau componente ale acestora", precizează sursa citată.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇