Ca-n filme la București: 5 bărbați deghizați în femei au jefuit alți bărbați, după ce i-au atras cu promisiuni sexuale

Ca-n filme la București: 5 bărbați deghizați în femei au jefuit alți bărbați, după ce i-au atras cu promisiuni sexuale

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Bucureşti după ce, deghizaţi în femei, ar fi postat pe un site anunţuri privind oferirea de servicii sexuale. Astfel, au atras alţi bărbaţi în apartamente unde, profitând de neatenţia lor, le-ar fi furat bani şi bijuterii.

Unul dintre ei ar fi încercat să fure şi din locuinţa unei părţi vătămate.

Poliţişti de la Secţia 14 au făcut percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal de furt calificat, tentativă de tâlhărie calificată, tăinuire şi proxenetism, cu un prejudiciu de peste 33.000 de lei.

ADVERTISING

”În perioada noiembrie 2023-prezent, mai mulţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 38 de ani, prin intermediul unor anunţuri postate în mediul online, sub pretextul oferirii de servicii sexuale, ar fi atras în locuinţele pe care le aveau închiriate în Capitală persoanele vătămate.

Totodată, bărbaţii în cauză, deghizaţi în femeie, ar fi profitat de neatenţia victimelor şi ar fi sustras mai multe sume de bani, precum şi mai multe bijuterii din metal preţios şi un telefon mobil”, relatează Poliţia Capitalei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În plus, în 23 februarie, unul dintre bănuiţi ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei victime din Ilfov şi, prin violenţă fizică, ar fi încercat să-i sustragă o altă sumă de bani, împreună cu un bărbat de 26 de ani.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

Suspecţii au fost audiaţi şi ulterior reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇