O tânără din București a fost jefuită, după ce a acceptat un joc sexual propus de un bărbat întâlnit printr-o aplicație de întâlniri

O tânără din București a fost jefuită, după ce a acceptat un joc sexual propus de un bărbat întâlnit printr-o aplicație de întâlniri

O femeie din Bucureşti a cunoscut un bărbat printr-o aplicaţie de întâlniri (Badoo). L-a adus acasă şi a acceptat să fie legată la ochi şi de mâini cu o eşarfă, pentru un joc sexual. Însă individul a profitat de ocazie şi a jefuit-o de bijuterii, carduri şi un telefon, după care a fugit.

Poliţiştii însă l-au prins şi a fost arestat. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 5.000 de lei.

Cercetările au fost declanşate în 13 ianuarie, când tânăra de 28 de ani, din Sectorul 3, a sesizat secţia 11 de Poliţie.

ADVERTISING

”S-a stabilit că tânăra s-ar fi întâlnit cu bărbatul în cauză la adresa ei de domiciliu. La data menţionată, în timp ce se afla în locuinţa victimei, profitând de neatenţia ei, bărbatul i-ar fi sustras mai multe bijuterii, telefonul mobil, portofelul ce conţinea bani, actele de identitate şi carduri bancare. Totodată, la scurt timp după comiterea faptei, în jurul orei 20.30, de pe un card bancar sustras de bărbat, ar fi fost efectuate mai multe tranzacţii, fără consimţământul acesteia”, relatează Poliţia Capitalei, într-un comunicat remis joi.  

ADVERTISING

În urma anchetei, a fost identificat un bărbat de 32 de ani.

La percheziţiile de la el de acasă, poliţiştii au găsit mai multe bunuri de interes în cauză, printre care şi cardurile bancare furate. De asemenea, a fost identificat şi telefonul mobil, pe care bărbatul l-ar fi valorificat la un amanet.

Potrivit unor surse judiciare, tânăra îl cunoscuse pe bărbat printr-o aplicaţie de întâlniri, ”Badoo”, iar acesta a intrat cu acordul femeii în locuinţa ei din Bucureşti. El a profitat că ea a acceptat să fie legată la ochi şi de mâini cu o eşarfă, în scopul unui joc sexual, şi a sustras mai multe bijuterii din aur (inele şi lănţişoare), suma de 200 de lei, 3 carduri bancare, precum şi un telefon mobil marca Oppo Reno 6 Pro.

ADVERTISING

Tânărul este cercetat pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇