Iohannis: Mergeţi la vot, ca să nu păţim ca în 2016, când printr-o prezenţă scăzută a câştigat PSD!

Iohannis: Mergeţi la vot, ca să nu păţim ca în 2016, când printr-o prezenţă scăzută a câştigat PSD!

Președintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să iasă duminică la vot, ”ca să nu mai câștige PSD alegerile”, așa cum s-a întâmplat în urmă cu patru ani.

Șeful statului a susținut, joi seară, o declarație de presă, după ce a vizitat Centrul de vaccinare anti-COVID-19 (Romexpo).

El a vorbit despre campania de vaccinare, dar și despre campania electorală.

Citește aici toate declarațiile susținute de președintele Iohannis - Iohannis spune că e posibil să avem o primă tranșă cu un milion de doze de vaccin antiCOVID. Peste 80% din personalul medical s-ar vaccina

ADVERTISING

Iohannis a menționat că toate sondajele îi dau câștigători pe liberali, dar ”alegerile se câștigă la urne”, așa că e nevoie de prezență mare la vot.

”(...) Despre campania electorală. Este ușor de observat că în ultimele zile, tot mai des, auzim despre sondaje. Toate partidele prezintă sondaje. Într-un fel e bine, cam în toate sondajele este dat câștigâtor PNL. Și eu îmi doresc să câștige PNL, dar vreau să vă spun: dragi români, alegerile nu se câștigă în sondaje. Alegerile se câștigă la urne! Alegerile se câștigă prin vot. Așadar, vă rog să mergeți și să votați! Este extrem de important”, a declarat președintele Klaus Iohannis, joi seară.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Să nu pățim ca în 2016”

El i-a îndemnat pe români să facă acest lucru ca ”să nu pățim ca în 2016”, când ”a fost prezența scăzută la urne” și ”a câștigat PSD”.

”Ați fost alături de mine în 2019 în primăvară, la referendum, și am oprit ciopârțirea Legilor Justiției. Ați fost alături de mine la prezidențiale și, dragi români, mergeți la vot! Ca să nu pățim ca în 2016 când, din cauza unei prezențe scăzute la urne, a câștigat PSD și a urmat coșmarul de ani de zile în care PSD și-a bătut joc de țară, și-a bătut joc de justiție, și-a bătut joc de investiții publice. Așa ceva nu ne mai dorim!

ADVERTISING

În consecință, vă rog să mergeți la vot! Votați! Ați fost alături de mine, votați echipa cu care vom reconstrui România, votați pentru România normală! Vă mulțumesc!”, a mai îndemnat liderul statului.

Citește mai multe despre alegerile parlamentare care au loc duminică, 6 decembrie:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇