Ce spune Orban despre susținerea lui Nicușor Dan

Ce spune Orban despre susținerea lui Nicușor Dan

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seara că apreciază opţiunea lui Nicuşor Dan, care a anunţat că votează PNL la alegerile parlamentare, edilul general observând faptul că „are un partener loial în guvernul PNL”.

„Apreciez foarte mult opţiunea domnului Nicuşor Dan şi mai ales că a făcut-o publică. Nicuşor Dan a spus că va vota cu PNL şi a şi explicat de ce. Pentru că a văzut programul de guvernare şi pentru un motiv foarte simplu, pentru că a văzut faptul că are un partener loial în guvernul PNL, în PNL (…). Noi imediat am intervenit pentru a susţine rezolvarea problemelor în Bucureşti”, a afirmat Orban la România TV.

ADVERTISING

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că opţiunea sa la alegerile parlamentare este PNL.

"Consider obligatoriu să trimitem PSD în opoziţie după tot răul pe care l-a făcut şi României şi Bucureştiului şi pentru asta trebuie să ieşim duminică în număr mare la vot. Opţiunea mea pentru votul de duminică este PNL. Consider că un Guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. (...) Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider cu toată onestitatea că PNL este varianta cea mai bună pentru România astăzi. Nu vreau să spun mai multe despre USR şi mai ales nu vreau să intru într-o polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale", a spus Nicuşor Dan la sediul de campanie al PNL Bucureşti.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇