Nicușor Dan își anunță susținerea pentru liberali la parlamentare: Am fondat USR, dar cred că PNL e cea mai bună șansă a României

Nicușor Dan își anunță susținerea pentru liberali la parlamentare: Am fondat USR, dar cred că PNL e cea mai bună șansă a României

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a susținut o declarație de presă prin care și-a anunțat susținerea pentru PNL la alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie.

Amintim că Nicușor Dan a candidat independent pentru Primăria Capitalei, susținut de o alianță formată din PNL și USR-PLUS. Însă atât în campania sa, cât și în cea pentru alegerile de duminică, acesta s-a arătat mult mai apropiat de premierul Ludovic Orban decât de foștii colegi din USR, partid pe care l-a fondat.

ADVERTISING

”Consider obligatoriu să trimitem PSD in Opoziție, după tot răul pe care l-a făcut României și Bucureștiului.

Opțiunea mea este PNL pentru votul de duminică. Un Guvern PNL puternic este cea mai buna variantă pe care o are România în acest moment. Chiar dacă sunt fondatorul USR, consider ca PNL este cea mai bună șansă a României.

Declaraţie de presă susţinută de Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, cu tema alegerilor parlamentare din data de 6 decembrie

În direct de la sediul de campanie al PNL București | Declarații de presă privind alegerile din 6 decembrie

Posted by Nicușor Dan on Wednesday, December 2, 2020

Iată argumentele mele. PNL are cel mai solid program de guvernare. Acest program are componentă de bunăstare. Avem de absorbit în viteză 80 de miliarde de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

PNL are cea mai bună propunere de premier: Ludovic Orban, persoană de încredere, cu viziune și anvergură și este preocupat de soluție și nu de beneficiile de imagine pe care le-ar obține.

PNL a reușit să trimită PSD în Opoziție. Noi lucrăm acum să scoatem caracatița din Primăria Capitalei și n-aș vrea ca această caracatiță să își găsească loc în Parlament”, a precizat Nicușor Dan.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇