Vești bune: Muzeul Luvru și piramidele din Egipt se redeschid pentru public

Vești bune: Muzeul Luvru și piramidele din Egipt se redeschid pentru public

Puține sunt lucrurile care mai reușesc să ne facă să zâmbim sau măcar să ne recăpătăm speranța, zilele acestea.

Și, totuși, am aflat că viața își reintră cât de cât în normal: Muzeul Luvru este din nou accesibil publicului, Egiptul își redeschide porțile pentru turiști, iar lista verde a țărilor în care putem călători fără sa fim nevoiți să ne izolăm la întoarcere e tot mai mare.

Muzeul Luvru din Paris se redeschide

Muzeul Luvru din Paris se redeschide, după luni întregi în care a fost închis, iar vizita turistică la acest obiectiv devine începând de acum o experiență diferită.

ADVERTISING

Dacă până acum oamenii se înghesuiau să facă poze cu celebra operă a lui Leonardo da Vinci, ”Mona Lisa”, de acum vizita se face pe un singur sens, păstrând distanța socială, cu o rezervare în prealabil, relatează CNN.

Desigur masca si distanța de cel puțin un metru față de celelalte persoane sunt obligatorii.

Fără izolare la întoarcerea din Olanda, Belgia, Marea Britanie și Spania

Lista ţărilor pentru care nu mai trebuie izolare la domiciliu și traficul aerian poate fi reluat a fost actualizată, incluzând Olanda, Belgia, Marea Britanie si Spania.

ADVERTISING

Lista ţărilor membre ale Uniunii Europene şi Spaţiului Economic European pentru care nu se recomandă intrarea în izolare/carantină a persoanelor care sosesc în România cuprinde acum 32 de state. La acestea se adaugă încă 11 țări non-UE.

Egiptul își deschide porțile pentru turiști

Într-o încercare de a-și salva economia, Egiptul a anunțat că primește din nou turiști la piramidele sale legendare și nu numai, relatează CNN.

Toate acestea sunt semne că lucrurile se apropie de mai bine sau, cel puțin, ne reamintesc că încă mai există o luminiță la capătul tunelului.

ADVERTISING

Citește și:

Vești bune: De la teatru în aer liber, la masca din silicon care nu-ți ascunde fața. Se întâmplă lucruri pozitive în fiecare zi!

Vești bune: Europa are un tratament pentru Covid, iar weekend-ul aduce activități inedite în aer liber


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇