Un client a lăsat un bacșiș de 1.000 de dolari drept mulțumire pentru că restaurantul său preferat rezistă în plină pandemie

Un client a lăsat un bacșiș de 1.000 de dolari drept mulțumire pentru că restaurantul său preferat rezistă în plină pandemie

Angajații unui restaurant din New Jersey care se luptă să supraviețuiască pandemiei au fost impresionati până la lacrimi, după ce un client fidel le-a lăsat un bacșiș de 1.000 de dolari.

Arnold Teixeira, proprietarul restaurantului The Starving Artist din Ocean Grove, a declarat pentru CNN că acest client frecventează localul încă din 2001, însă nu a dorit să-i dezvăluie identitatea.

”Clientul și familia sa au luat masa și au plecat fără sa spună un cuvânt”, povestește Teixeira.

”Când ospătarul care i-a servit a văzut bacșișul, a început să plângă. Apoi, a vazut și colegul său și a început și el să plângă. Apoi am vazut și eu și nu m-am putut abține să plâng. A fost extrem de emoționant tocmai pentru că au fost vremuri grele pentru noi”, spune el.

ADVERTISING

Mai mult decât atât, clientul a lăsat și un bilet de mulțumire.

”Suntem recunoscători pentru mâncarea delicioasă, zâmbetele calde și atmosfera minunată. Va apreciem foarte tare. Vara nu ar fi la fel de frumoasă fără restaurantul Starving Artist”, a scris clientul în bilețel, cerându-le, de asemenea, să împartă cei 1.000 de dolari bacșiș la întregul personal.

Ca toate restaurantele, și acest restaurant s-a închis in martie și acum reușește șă câștige cel mult jumătate din cât câștiga de obicei pe timpul verii.

ADVERTISING

”Lucrurile s-au înrăutățit. Eram pe punctul de a închide definitiv”, spune proprietarul care recunoaște, însă, că gestul acestui client i-a recâștigat încrederea în omernire.

Citește și:

Un chelner s-a ales cu un ”bacşiş” de peste 60.000 de dolari, după ce a refuzat o clientă care nu purta mască

Vești bune: Donațiile revin, la fel și ideile inedite de petrecere a timpului liber

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇