PokerStars România - Ce trebuie să știi înainte de a-ți face cont de membru!

Casino5

Unul dintre cele mai cunoscute nume din iGaming, atât în România, cât și în lume, este PokerStars. Acesta a reușit să ajungă în top prin portofoliul vast pe care îl are, pentru conceptul diferit pe care îl aplică, dar și pentru suportul general pe care îl pune la dispoziția jucătorilor săi.

Iată, în continuarea articolului, mai multe informații despre această companie, dar și care sunt avantajele de a-ți face cont:

Ce este Poker Stars?

Spre deosebire de foarte mulți alți operatori din mediul online și offline, PokerStars este un operator licențiat care nu are doar un portofoliu bogat, ci oferă și suport informațional. După cum îți poți da seama și din nume, compania s-a axat inițial pe jocul de Poker și versiunile sale principale, de la Texas Hold’em, Omaha sau Seven, până la Razz, Badugi sau Courchevel și nu numai. 

ADVERTISING

Pe lângă faptul că variantele se pot juca online pe site-ul sau aplicația PokerStars, ele sunt și explicate prin mai multe materiale “didactice”, atent prezentate. În plus, operatorul a fost principala constantă în majoritatea campionatelor organizate național și internațional în lumea Poker-ului virtual și fizic. 

PokerStars nu este un simplu site de iGaming, ci reprezintă o comunitate, unde nu doar că vei putea practica, ci și învăța partea teoretică a celor mai interesante versiuni de Poker. Dacă îți place acest joc, este un pas major să îți faci cont la PokerStars.

Odată cu trecerea anilor, compania a inclus în portofoliul său inclusiv pariuri sportive și mai multe jocuri de cazino, de la sloturi, până la jocuri de cărți și masă. Pentru fiecare în parte ai la îndemână toate informațiile necesare, de la cotele disponibile la parirui, până la RTP-ul unei păcănele, ce valoare minimă/maximă poate avea miza ta, și nu numai. 

ADVERTISING

Ce oferă PokerStars.ro?

În momentul de față, ca membru Poker Stars, ai acces la o gamă vastă de versiuni de Poker, pe care le poți juca împotriva AI-ului sau în secțiunea de Live. Fiecare are și un set de reguli explicate în detaliu, pe care le poți studia în voie, pentru a înțelege ce opțiuni ai, înainte de a plasa o miză. 

Tot în sfera jocului de Poker, poți să participi la numeroase Turnee, de la unele majore și până la serii anuale precum MicroMillions, World Championship of Online Poker (WCOOP) sau Spring Championship of Online Poker (SCOOP). Fiecare competiție are mai multe reguli pe care trebuie să le respecți, așa că nu sări peste procesul de a te informa cât mai atent, de la o sursă cât mai sigură, adică direct de pe site-ul PokerStars. 

ADVERTISING

În cadrul operatorului, în categoria de cazino, ai constant prezentată o actualizată listă de recomandări de sloturi și versiuni de jocuri de cazino. Ca membru ai acces la numeroase titluri populare, dar și la unele speciale, exclusive, precum:

  • Stars Invaders
  • 3 Witches
  • Big Blue Bounty
  • Stars Lineup
  • Wild Wild Wolf
  • El Dorado City of Gold
  • Joker Multi Win

În plus, în categoria de păcănele online, ai și unele variante cu Jackpoturi speciale, care se găsesc doar în portofoliul PokerStars, printre care:

  • Stars Mega Spin
  • Crystal Millions
  • Crystal Millions

Indiferent de categoria care te pasionează, indiferent de nivelul la care vrei să joci, ai mereu grijă la investițiile pe care le faci. Asumă-ți că sumele depuse pot fi inclusiv pierdute și fă-ți alegerile cât mai rațional. PokerStars are parteneriate cu programe speciale prin care sprijină jocul responsabil, precum Gamblers Anonymous. Nu neglija niciodată timpul sau banii pe care îi aloci acestei activități, indiferent de nivelul la care o faci sau la care vrei să ajungi!