Fiona Spa Expert, partener exclusiv al brandurilor premiate Inbeca Wellness și Aquavia Spa în România, și-a propus să aducă în casele românilor calitatea la un pret corect

Fiona Spa Expert, partener exclusiv al brandurilor premiate Inbeca Wellness și Aquavia Spa în România, și-a propus să aducă în casele românilor calitatea la un pret corect

Fiona Construct, companie a carei activitate a inceput in Spania în anul 1996, specializată în proiectarea și construcția de piscine interioare și exterioare publice și rezidențiale, și-a propus să aducă acum în casele românilor și calitatea de neegalat a spa-urilor spaniole, prin intermediul brandului partener Fiona Spa Expert. Acumulând o experiență de peste 25 de ani în construcția de piscine atât în Spania, cât și în România, Fiona Spa Expert aduce pe piața românească saune și căzi cu hidromasaj pentru clienții publici și rezidențiali, dar și inovatorul concept de swimspa, hibridul de ultimă generație între cadă cu hidromasaj și piscină.

ADVERTISING

„Prin parteneriatele încheiate cu brand-uri consacrate, ne propunem să folosim experiența proprie acumulată în peste 25 de ani de activitate în construcția de piscine și spa, pentru a oferi clienților din România produse la un excelent raport calitate/preț.” spune Adrian Stere, Managing Partner Fiona Construct.

Piscina construită de Fiona Construct pentru complexul Pescariu

Astfel, din dorința de a le oferi românilor calitatea de necontestat cunoscută prin colaborările cu companiile spaniole, Fiona Spa Expert a decis să aducă și la noi în țară brandul Aquavia Spa, devenind astfel unicul său reprezentant pe teritoriul României. De altfel, celebrul brand spaniol a și câștigat în decursul anului precedent numeroase certificări și premii de o importanță majoră în acest segment de piață, unul dintre cele mai notabile fiind chiar dubla medalie de aur acordată la premiile EUSA și ASOFAP. Câștigând atât titlul de „cele mai bune facilități acvatice” la premiile ASOFAP, cât și medalia de aur la premiile EUSA pentru cel mai bun SPA privat al anului 2022, pentru modelul de hot tub „Cube” instalat în Belgia, brandul reprezentat în exclusivitate de Fiona Spa Expert la noi în țară este, cu siguranță, elementul de noutate de care avea atât de mare nevoie segmentul de beauty & wellness din România. 

Modelul „Cube” hot tub marca Aquavia Spa premiat la EUSA

ADVERTISING

Aquavia SPA nu este, însă, singurul brand spaniol pe care compania românească a decis să îl aducă și pe piața națională. Portofoliul spa-jacuzzi Fiona Spa Expert se mândrește și cu lansarea în România a produselor aflate sub umbrela INBECA Wellness Equipment, marcă ale cărei baze au fost puse pentru prima oară în Barcelona, acum mai bine de 50 de ani, de către Antonio Camps. Rămânând fidel calității și atenției la detalii, brandul se mândrește cu motto-ul „punem oamenii pe primul loc”, oferind atât consumatorilor publici, cât și celor rezidențiali saune și echipamente SPA de ultimă generație, bazate pe tehnologie, dar și pe materiale sustenabile. 

Unul dintre cele mai apreciate modele de saună marca INBECA

ADVERTISING

„Unindu-ne forțele cu echipe precum Inbeca Wellness Equipment și Iberspa (deținătorul brandului Aquavia Spa), avem capacitatea de a proiecta și executa centre personalizate de wellness/spa la un înalt nivel calitativ și la un preț corect.” - acestea sunt cele două caracteristici principale pe care Adrian Stere le consideră esențiale în acest segment de piață, pe care le-a apreciat atât de mult la piața spaniolă și pe care și-a propus să le introducă și în cea românească. Astfel, Fiona Spa Expert se mândrește cu un portofoliu destul de extins de proiecte de wellness certificate și premiate internațional, realizate cu cea mai mare atenție la detalii, din materiale fiabile, durabile și, cel mai important, superioare din punctul de vedere al eficienței energetice. 

Cu toate acestea, compania românească nu plănuiește să se oprească aici, căci piața wellness-ului continuă să se extindă de la an la an, atât în rândul clienților rezidențiali, cât și în domeniul turismului.