Ce trebuie să faci când pierzi constant la pariuri?

Ce trebuie să faci când pierzi constant la pariuri?

Parior amator sau profesionist, cu mai multă sau mai puţină experienţă în domeniul pariurilor sportive, nu contează în ce categorie te încadrezi, şansele să pierzi constant la pariuri sunt reale. Poţi pierde la pariuri din mai multe cauze. 

De exemplu, nu intuieşti corect echipele care vor reuşi să se impună pe teren, nu alegi corect cotele, pariezi fără să te documentezi suficient, aştepţi prea mult de la pariuri şi vrei să câştigi cât mai repede, rişti mult.

Pariezi constant la pariuri? Iată ce trebuie să știi

Ce trebuie să faci când pierzi constant la pariuri? În primul rând să te opreşti din pariat o perioadă şi să vezi de ce ai pierdut. Analizezi cotele, meciurile, strategiile şi vezi care e motivul pentru care ai început să pierzi. Dacă nu îl găseşti şi pare că totul se întâmplă aleator compară rezultatele pe care el aveai în trecut, dacă ţii un jurnal, şi vezi ce s-a modificat, ce faci greşit.

ADVERTISING

Fă o documentare serioasă înainte de fiecare meci şi de fiecare pariu, nu te repezi să pariezi imediat când vezi cote mai bune la Betfair Sport sau altă casă de pariuri. Foloseşte şi ponturile oferite de către profesionişti, discută cu specialişti şi oameni cu experienţă în pariuri, urmăreşte discuţiile de pe forumurile dedicate.

Când pierzi constant la pariuri schimbi strategia imediat. Alegi o strategie mai eficientă şi o testezi mai întâi, combini mai multe strategii şi vezi care îţi aduc câştiguri mai mari pe termen mediu şi lung. Strategiile se mai schimbă în timp.

ADVERTISING

Unele promoții returnează miza la pariuri sportive

Orientează-te spre promoţiile care returnează miza la pariurile pierdute când ai un singur meci pe bilet. La fotbal ai mizele returnate dacă meciurile se încheie cu un egal sau se marchează în prelungiri şi biletul devine necâştigător. 

Sau poţi avea în vedere pariurile tip sistem, unde tot câştigi chiar dacă ai unul sau mai multe evenimente sportive de pe bilet necâştigătoare, dacă nu ai intuit scorul corect. Ai şi cote mai mici pe bilet, e adevărat, dar vei avea câştiguri garantate.

ADVERTISING

Altă metodă să eviţi să pierzi constant la pariuri este cea în care alegi mai puţine evenimente pe bilete. Ai şanse mai mici de câştig pe măsură ce adaugi mai multe evenimente sportive pe bilet. Chiar și în acest caz trebuie să analizezi în detaliu evenimentele pe care pariezi. Fiecare echipă trebuie studiată pentru că evoluția lor în ultima perioadă este foarte importantă în economia pariurilor.

Nu uita şi de opţiunea Cash Out, care îţi permite să faci retrageri înainte de terminarea evenimentelor de pe biletul tău. Şi încă un lucru important: nu plasa pariuri doar pe echipe favorite pe bilete multiple, nu ştii niciodată ce se poate întâmpla în teren şi şansele să pierzi sunt foarte mari.