Casual chic: Ce înseamnă și cum adopți acest stil

Casual chic: Ce înseamnă și cum adopți acest stil

Te pasionează lumea modei? Cu siguranță ești la curent cu tendințele și te preocupă felul în care arăți. Hainele și încălțările pe care le alegi pentru fiecare ținută te ajută să obții outfituri la modă, potrivite pentru fiecare eveniment.

Unul dintre cele mai populare stiluri vestimentare este cel casual, care presupune piese lejere și relaxate. La fel de cunoscut este și stilul casual chic, adoptat de orice persoană care vrea să fie feminină, fără să renunțe la confort. Vrei să știi ce înseamnă acest stil și cum îl adopți? Află tot ce trebuie să știi, din rândurile de mai jos.

Poartă accesorii feminine

Stilul casual chic poate să transforme o ținută aparent simplă, într-un look sofisticat, cu aer feminin. Acest lucru se datorează nu doar hainelor pe care le porți, ci și accesoriilor. Iată un exemplu concret!

ADVERTISING

Dacă porți o pereche de colanți de damă din bumbac, aceștia se încadrează cu succes în stilul casual. Colanții se asortează cu o pereche de pantofi sport și un top lejer, potriviți pentru un look relaxat. Totuși, pentru a obține un look casual chic, merită să pui accent pe accesorii moderne. Geanta, ochelarii de soare și bijuteriile minimaliste sunt ideale pentru accesorizarea unei ținute aparent banale.

La fel de potrivite sunt și accesoriile elegante, precum cerceii sau colierele. Adăugate lângă o simplă pereche de jeanși și un top, bijuteriile schimbă ținuta din casual, în casual chic.

Combină tricourile cu fuste

Ca să scoți ținuta din zona casual, poți înlocui pantalonii cu fuste cool și feminine. Poartă un tricou sau un pulover, în funcție de sezon, alături de fuste plisate, în nuanțele care-ți plac.

ADVERTISING

În acest fel, vei adăuga un plus de feminitate ținutei, chiar dacă porți teniși sau adidași. Această ținută casual chic merită să fie accesorizată cu bijuterii de dimensiuni mari, fie că optezi pentru inele, brățări, coliere sau cercei.

Nu te feri de rochii

Oricare ar fi anotimpul în care te afli, nu ezita să scoți din dressing rochia în care-ți stă perfect! Rochiile potrivite te ajută să porți ținute casual chic de excepție, pe care le poți accesoriza cu orice, de la bocanci și cizme, până la teniși și balerini.

Mizează pe purtarea rochiilor midi, cu o croială mai largă, care avantajează orice siluetă. Pentru o zi în care vrei să faci shopping, încalță adidași comozi, de la brandul preferat. La job, îi poți înlocui cu o pereche de cizme fără toc, peste genunchi.

ADVERTISING

Pune accent pe jeanși

Jeanșii pot fi integrați în orice ținută casual chic! Include-i în garderoba ta și poartă-i cu orice, pentru numeroase outfituri la modă. Nu ai restricții în ceea ce privește modelele jeanșilor. Sunt potriviți atât jeanșii clasici, cât și cei drepți, evazați, mulați sau largi.

Jeanșii se pot alătura cămășilor, tricourilor sau topurilor fără mâneci, pentru o ținută casual chic care va întoarce toate privirile. În ceea ce privește încălțămintea ideală, axează-te pe pantofi sport, modele elegante cu toc mic sau clasicii balerini.

Investește în încălțăminte feminină, dar comodă

Ținutele casual chic îți pun la dispoziție numeroase perechi de încălțări. De aceea, ar fi bine să-ți îndrepți atenția către modelele feminine dar comode, care să nu-ți compromită confortul.

Încălțămintea sport îți stă la dispoziție, așa că poți purta adidași, teniși sau pantofi tip șosetă, alături de colanți, jeanși, fuste sau rochii casual. Sunt populari și balerinii, espadrilele sau orice tip de pantofi casual, fără toc înalt. Dacă-ți plac pantofii cu toc, cel mai bine este să porți tocuri pătrate și medii, pentru că sunt comode și se înscriu în acest stil vestimentar.

Vrei să obții un look chic, rapid? Ține cont de recomandările noastre și creează outfituri casual chic, potrivite pentru orice sezon.