Baie în bere? La Bruxelles se deschide un SPA unde poți face. Totuși, există și un avertisment

Baie în bere? La Bruxelles se deschide un SPA unde poți face. Totuși, există și un avertisment

Belgienii vor putea în curând să se relaxeze în hamei şi orz, într-un centru SPA cu bere, care se va deschide în premieră în Belgia.

Centrul ''Good Beer Spa'' din sudul capitalei Belgiei, Bruxelles, a fost înfiinţat de Benedict Biebuyck, în vârstă de 42 de ani, şi de partenera sa, Ana Bordonada, după ce cuplul s-a bucurat de o astfel de experienţă la Praga, în urmă cu câţiva ani.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Biebuyck prepară amestecul pentru jacuzzi din hamei, drojdie şi malţ, în combinaţie cu bere. El îl toarnă apoi în jacuzzi, unde clienţii stau timp de 45 de minute.

Înainte de inaugurarea centrului, la 4 iunie, cei doi au invitat câţiva vecini, care s-au declarat încântaţi de arome şi de atmosfera relaxantă.

''Am auzit că întinereşte pielea, aşa că, cine ştie, s-ar putea să mă facă să par cu zece ani mai tânără! În plus, îmi place mirosul, este foarte natural, mă simt ca în natură!'', a declarat pentru Reuters Aleksandra Tarchini, web designer în vârstă de 34 de ani din Bulgaria.

Avertisment de la dermatologi

Dermatologii par să nu fie însă de acord cu beneficiile oferite pielii. Vera Rogiers, director al departamentului de dermato-cosmetică din cadrul Facultăţii de Medicină de la Free University din Bruxelles, a declarat pentru Reuters că perioada de 45 de minute petrecută în jacuzzi poate distruge bariera naturală de protecţie a pielii.

''Aceste substanţe, aceste produse naturale conţin destul de multe substanţe active, însă nu doar despre substanţele active este vorba; concentraţia joacă un rol foarte important'', a spus ea, adăugând că aceasta ''este extrem de redusă''.

''Aşadar, nu există niciun beneficiu pentru piele dacă stai în acel amestec cu o concentraţie redusă'', a precizat Rogiers.

Biebuyck şi Bordonada aşteaptă acum cu nerăbdare să primească, începând de luna viitoare, publicul care va avea posibilitatea să rezerve un jacuzzi privat, pentru până la două persoane, contra sumei de 115 euro.

Preţul include acces la o cantitate nelimitată de bere servită de la robinet. 

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!