5 recomandări pentru o petrecere de copii reușită

5 recomandări pentru o petrecere de copii reușită

Organizarea unei petreceri de copii reușită poate fi un motiv de stres pentru părinți, în încercarea de a face evenimentul un succes. Evenimentul trebuie planificat în detaliu, iar invitațiile trimise din timp, astfel încât în ziua mult așteptată totul să fie perfect. Pentru amintiri grozave și clipe unice pentru copii și prietenii invitați, magia aniversării perfecte este mai ușor de realizat decât îți poți imagina. Ne-am propus să îți explicăm în acest material ce trebuie să faci pentru o petrecere de copii reușită. Dacă urmezi recomandările de aici poți să obții rezultate uimitoare, cu efort minim. 

ADVERTISING

1. Stabilește bugetul 

Când știi câte persoane sunt invitate și dimensiunea petrecerii poți stabili bugetul de care ai nevoie. De idei de petrecere copii pentru acasă ne ocupăm noi, astfel încât să ai de unde alege varianta potrivită. Pe de altă parte, poți să organizezi un eveniment reușit și cu bani puțini. Ca să te încadrezi în buget poți planifica fondul aferent încă de la început, defalcat, astfel încât să știi cât să aloci pentru decorațiuni și accesorii, pentru mâncare, costume și jocuri. 

2. Planifică petrecerea

Unde are loc petrecerea? Dacă stai la casă ai posibilitatea să faci o petrecere de copii reușită și să te folosești și de spațiul din curte pentru aceasta. Dacă locuința nu îți oferă spațiul necesar este bine să identifici rapid locația perfectă, ținând cont și de numărul de invitați. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ziua marelui eveniment, durata petrecerii și meniul sunt esențiale, alături de costume, decorațiuni și jocuri sau animatori. Lista invitațiilor trebuie definitivată în cel mai scurt timp, iar notificările trimise pentru a primi și confirmarea aferentă.  

3. Alege tema petrecerii

Petrecerile tematice sunt deosebite și reflectă, de regulă, preocupările sărbătoriților. Fotbalul, aventurile cu pirați sau în căutarea unor comori, cele cu dinozauri, cursa mașinilor sau a supereroilor sunt sugestii pentru petrecerile băieților, în timp ce aniversările tematice cu unicorni, flamingo, la zoo și cu personajele preferate din desene animate sunt pe placul fetițelor. 

ADVERTISING

Și pentru că o petrecere de copii reușită nu ar fi o aniversare completă fără baloane, îți sugerăm să nu eziți și să comanzi online un set de 25 baloane latex albastru deschis, 30 cm care pot fi umplute cu aer sau cu heliu pentru momente deosebite. Fiind rezistente și cu aspect atractiv, invitații ar putea pleca acasă cu un astfel de "suvenir". 

4. Achiziționează sau închiriază costumele

Pentru tema aleasă este foarte posibil să ai nevoie să le cumperi copiilor și costume pe măsură sau cel puțin să găsești o firmă care să închirieze astfel de produse. Dacă vrei să le oferi și invitaților momente unice va trebuie să le faci rost și lor de costume ale personajelor din povești, în funcție de sex și de constituție. 

5. Identifică decorațiunile și accesoriile necesare

Fețele de masă, șervețelele, paharele, farfuriile, coifurile, artificiile sau tunurile cu confeti, suflătorile sau fluierele, kiturile special create pentru petreceri tematice sunt de ajutor pentru o atmosferă de vis și pentru clipe de neuitat. Mai ai și alte articole pentru petreceri de ales online în funcție de nevoi, dorințele sărbătoriților și de tematica aleasă.

Spre exemplu, fetele vor ca și decorațiunile și accesoriile de la petrecere să fie în culoarea preferată. Un set de 10 baloane din latex roz deschis, 30 cm sunt ideale, dar pot fi prea puține, motiv pentru care poți achiziționa cel puțin 2. Sunt minunate și pentru efectul lor de oglindă care le face să iasă în evidență. 

Meniul trebuie conturat pe placul copiilor, dar este bine să ai în vedere și o alternativă pentru adulții prezenți. Activitățile sau jocurile trebuie planificate sau pot fi înlocuite cu un animator profesionist. Punctul central al unei petreceri de copii reușită este tortul care trebuie să fie pe gustul și placul sărbătoriților. 

Fericirea copiilor este idealul părinților, iar la ceas aniversar acest lucru devine mult mai important. Pentru o petrecere de copii reușită ai nevoie de un plan bine stabilit care să aibă în centru sărbătoritul și dorințele sale. Implicarea copiilor în organizarea evenimentului poate asigura succesul deplin al aniversării.