Vintilă primește cu calm o eventuală demitere de la FCSB: Nu sunt nici eu Guardiola

Vintilă primește cu calm o eventuală demitere de la FCSB: Nu sunt nici eu Guardiola

Antrenorul grupării FCSB, patronate de Gigi Becali, e vorba de Bogdan Argeș Vintilă, fostul portar de la Rapid și FC Argeș, a vorbit după un nou semieșec al formației în roșu și albastru.

A fost 1-1 intre aceasta și FC Botoșani, sâmbătă seara în Liga 1, în prima etapă din cadrul returului play-off-ului sezonului competițional 2019/2020.

FCSB calcă din nou strâmb în Liga 1

La final de meci, Vintilă a punctat faptul că nu ar fi deranjat dacă Gigi Becali ar hotărî să îl demită, știind foarte bine la ce se înhăma când a sosit în Berceni: "Aș dori să vă spun că atunci când am venit la acest club am știut la ce mă înham. E normal ca atunci când muncești și nu ai reușit să ai rezultatele propuse să îți vină tot felul de presiuni și cuvinte care poate nu sunt adevărate tot timpul și nu la locul lor. Dar eu am venit cu inima deschisă, într-o situație foarte grea și mi-am văzut de treabă.

Bogdan Argeș Vintilă, la televiziunea DigiSport, după partida FCSB - Botoșani
ADVERTISING

"Nu sunt nici eu Guardiola, nu le știu pe toate și poate mai învăț și eu din această experiență și trebuie, până la urmă, să o ducem la final cu o participare în cupele europene. Da, eu sunt un om ambițios, mie îmi plac provocările, e o situație cu care nu m-am mai întâlnit și mă provoacă să îmi meargă mintea, să găsesc soluții și să fac cumva încât lucrurile să meargă până la urmă", mai puncta fostul portar pentru televiziunea de mai sus.

Pentru FCSB urmează miercuri returul partidei cu Dinamo din semifinalele Cupei României, după 3-0 în prima manșă. În campionat, roș-albaștrii sunt pe 3, la egalitate cu Astra și Botoșani.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Singura miză acum pentru formația lui Gigi Becali este calificarea în Europa League, care poate veni doar prin locul 3 ocupat în campionat sau prin câștigarea Cupei, cel mai probabil după o finală cu Sepsi.

Rezumat FCSB - Botosani 1-1! Remiza care nu ajuta pe nimeni!

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇